Uus Vikerkaar Alt Vabaaja Jalatsid Naine Suure Top Cavans Tossud 2020. Aasta Kevadel Naiste Vabaaja Jalatsid Valge Lõuend Tossud Omaan 35-40

€8.37

Saadavus: On laos

m4512

Suurus Valida:

Palun vali suurus vastavalt talla pikkus.Palun lubage 0,5 kuni 1cm vahe, sest käsitsi mõõtmine, Sisetald pikkus=jala pikkus+0.5 cm.Erinevates Riikides on erinevad usa suurus viide,et meie usa suurus on lihtsalt valida, mis ei ole tõsi, usa suurus display kingad.Saadame teile kingad ELI suuruse kohta tabelis.

Kohaletoimetamine: Me Laev Maailmas.Laevandus tasu kannab müüja.Veenduge, et jätke telefoni number ja õige kogu aadress,postiindeks on väga oluline, kui täites teie ostjale teavet.Kirjed veetakse Hiinast, kasutades Lennupostiga, jõuda kõige riikide jooksul 7 kuni 55 tööpäeva.Tarneaeg sõltub sihtkoha ja muud tegurid.Maksmine: soovitame kasutada Tingdeposiidileping) ja T/T,West Union, krediitkaart on kõik kehtiv ,Kui teha makseid, kasutades Deponeerimine, oma raha hoiule kindlalt oma konto.Raha ainult välja, et meile pärast seda, kui olete tellimuse kinnitada.Turvakaalutlustel me ainult laeva tellimuste kohaletoimetamise aadressi saate kinnitada Moobo.ee.Tagasiside: Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Klienditeenindus on meie Nr 1 eesmärk.Me tahame teada teie ettepanekute ja arvamuste kohta meie toodete ja teenuste, mida teie tagasiside.

Märksõnad:Boot Vikerkaar Kõrge Kontsaga, Vikerkaar Top, Casual Kets, Vasikas Kõrge ülemine Tossud, Schoenen Kindere, Arvan, Et Naine, Kinga, Võre Peal, Tommi Hilfig, Kitten Heel Kingad Naistele.

Moe Element ROOMA
Ülemine Materjal Lõuend
Päritolu CN(Päritolu)
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
värv Must valge kollane punane värvi
Brändi Nimi okkdey
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Sisetald Materjal EVA
Hooaeg Kevad/Sügis
Vooder Võre
Sulgemise Tüüp Pits-Up
Mudeli Number Suvel hingav naiste kingad
Muster Tüüp Segatud Värvid
Kontsa Kõrgus Korter (kuni 1cm)

Kirjutage arvutus!

Uus Vikerkaar Alt Vabaaja Jalatsid Naine Suure Top Cavans Tossud 2020. Aasta Kevadel Naiste Vabaaja Jalatsid Valge Lõuend Tossud Omaan 35-40

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted