Algul Palus Koera Voodi jaoks Väike Kassid Pesa Talvel Soe Magab Maja Kutsikas Matt Pehme Pikk -, Plüüš

€9.66

Saadavus: On laos

m45343

Algul Palus Koera Voodi, Lemmiklooma Voodi jaoks Väike Kassid Pesa Talvel Soe Magab Voodi Kutsikas Matt Maja Pehme Pikk -, Plüüš

Toote Kirjeldus: Toote Tüüp:Lemmiklooma Voodi Materjal:Coral Samet Värv:Khaki,Hall,Helehall,Valge,Roosa,Hele-roosa,Beez,Lilla Funktsioon:Mugav Suurus:XS/S/M/L/XL/XXL Omadused: 1. Kohev voodi on super pehme ja soe, mugav ühendust ja 3 cm pikad, plüüš, muutes oma lemmikloomi armastavad magada. 2. Disain on lihtne värviga, mis on 5 erinevat värvi valikuid, kuid see on ka ilus ja atraktiivne. 3. Valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, on mittetoksiline ja lõhnatu, nii et lemmikloom võib kohandada seda kergesti ja seda on lihtne puhastada ja hooldada. 4. Põhi on anti-slip disain tagada stabiilne magab keskkond oma lemmikloomad. 5. See on kerge ja mugav kaasas kanda. 6. Märkus: suurus puuvill pesa on laiendatud suurus materjal.Selleks, et hõlbustada veo ja veo toote vastu vaakum pakendis, suurus toode on ebaõige, kui see ei põrgatama.Palun ettevaatlik, et osta, kui sulle on vastuvõetamatu.Pakett Sisaldab: 1 x lemmiklooma voodi Märkused: 1. Palun lubage 1-3 cm erinevuse tõttu manual mõõtmise ja 3-5 g vahe eri värvi. 2. Tänu ekraani vahe, värv võib natuke erineda sellest, mida sa oodata, palun lubada.

Märksõnad:Võtmehoidja Tony Star, Pikk Combi Pidžaama, Mehhiko Kolju Luu, Lego Helendav Plaat, Kevin Costner Raamat, Keurig Mini K Cups, Sõlm Izumi Cosplay, Mop X-tüüpi Pihustid, Landeau Nukk Carol.

Mudeli Number koer, kass voodi
Funktsioon Vett hülgav
muster Tahke
Toote Tüüp Voodid & Diivanid
Kaal 0.3KG
Funktsioon 2 Koer Voodis
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon 1 lemmiklooma voodi
Tüüp Koerad
On Nutikas Seade No
Materjal 100% Puuvill
Brändi Nimi panDaDa
Pesta Stiil Käsi Pesta
Funktsioon 3 Soe Magab Maja

Kirjutage arvutus!

Algul Palus Koera Voodi jaoks Väike Kassid Pesa Talvel Soe Magab Maja Kutsikas Matt Pehme Pikk -, Plüüš

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted