LUSLOS Loomade Print T-Särk Lehm, Siga, Koer, Kana Sõbrad Ei ole Toidu Naljakas Paroodia Vegan T-särgid Lihtne Vabaaja Valge Naiste Riided

€3.77

Saadavus: On laos

m46162

Tere!Tere tulemast meie poodi!Uusim Mood Naiste T-särk !!Kvaliteetne ja täiesti uus 100% Peamised Värv: NAGU Pildil Suurus: S M L XL XXL XXXL Materjal:Polyester,Spandex ja Puuvillane Krae: O-kaelus krae Varrukas: Lühike Varrukas T-Särk komplekti kuulub: 1x mood naiste t-särk Tähelepanu plz: Kui teie keha on lihav, soovitame valida suurem suurus, aitäh.Palun viide, et te tegelik kõrgus ,rinna suurus ja suurustabelit (CM)enne ostu/pakkumine.Tänan.Märkus: 1.Seal on 2-3cm vahe vastavalt käsitsi mõõtmine. 2.palun kontrollige mõõtmisega hoolikalt, enne kui ostate üksus. 1 toll = 2.54 cm 3.Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli ja ekraan. 4.Pakume drop shipping service, samuti võib saata pilte, et teile müüa. 5. Kui hulgi, pls võtke meiega ühendust, me anname teile parima hinnaga.

Presentatsioon Mudeli ja Toote

.

Brändi Lugu

1.Ettevõte on spetsialiseerunud riided ja ehted müük, paljud aastat tööstuse kogemus; 2.Operatsioonisüsteemi omadused ettevõtte mitme liigi ja põhimõtteliselt väikest kasumit, võita usaldus, kodutarbijatele; 3.Firma krediit, hoia lepingu, et tagada toote kvaliteet; 4.Ettevõte mitmed jaemüüjad ja tootjad, et luua pikaajalisi stabiilseid koostöösuhteid; 5.Küsi rohkem,Andke meile asju paremaks teha!

Märksõnad:Lehm Prindi, Kana, Lapsed Vegan Tshirt, Hamster Jaula, T-särk Vegan, 3d Tiiger, 1974 T-särk, Luksus Koera Sõbrad, Vegan Piima Pakette, Särk Taimetoitlane.

Materjal Spandex
Stiil Casual
Sugu NAISED
Varruka Pikkus(cm) Lühike
Hooaeg Suvi
Brändi Nimi Popu Lus Los
Teenetemärgi PUUDUB
Krae O-Kaelus
Kanga Tüüp Broadcloth
MOOD NAISED TSHIRTS MOOD NAISED TSHIRTS
Päritolu CN(Päritolu)
Riietus Pikkus Regulaarne
Muster Tüüp Peace
vogue naiste t-särgid hipster t-särgid
Mudeli Number W964
Toote Tüüp tops
Varruka Stiil Regulaarne
Tops Tüüp Tees

Kirjutage arvutus!

LUSLOS Loomade Print T-Särk Lehm, Siga, Koer, Kana Sõbrad Ei ole Toidu Naljakas Paroodia Vegan T-särgid Lihtne Vabaaja Valge Naiste Riided

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted