600pcs Mantel Peidetud Nupud Magneti Läbimõõt 21 26mm Nähtamatu Atraktsioon Nailon Materjalist Lapiga Pagasi Kotti Kasutades DIY Õmblemine

€554.75

Saadavus: On laos

m49900

Magnet Peidetud Nupud Läbimõõt 21mm 26mm Magnet, mis on Nähtamatu Atraktsioon Nailon Materjalist Lapiga Pagasi või Kotis, Kasutades 21mm 26mm

A. 21mm nupud, 300pcs Must+200pcs Valge, kokku 500pcs B. 26mm nupud, 50tk Must + 50tk Valge, kokku 100 tk Summa US$697.00

Umbes Laevandus

Pakume tasuta laevanduse enamus tooted.Mõned on koos majanduse laevandus ja mõned on express shipping.

Majandus-laevandus, seal on palju võimalusi, sealhulgas Moobo.ee Standard Shipping ePacket, Korea Postitust, POS Malaisia, Eriline Joon Yanwen, jne.Enamik pakendite saab tellida jooksul 10-35 päeva, kuid mõnedes riikides on majanduse kohaletoimetamine võib võtta kuni 60 päeva (Brasiilia võib võtta 90 päeva).Palun ärge kõhelge meiega ühendust, kui me ei saa mingit abi.

Express shipping, FedEx IE&IP, UPS Saver&Kiirendatud, DHL, DPEX on enamasti kasutatud.Moobo.ee Premium Shipping, EMS, Yodel, SF Express on ka olemas.Express shipping võtab tavaliselt 4-12 päeva tarne.

Pärast Müüki ja Tagasiside

Palun jäta meid 5-tärni DSR reitingud, kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta.Teie tagasiside on meile väga tähtis ja loodame, et sa ei jäta meile positiivne tagasiside.Me oleks jätan teid suur tagasiside, liiga.

Kui on mingeid probleeme logistika või tooteid, võtke kindlasti meiega ühendust enne lahkumist negatiivne tagasiside.Meil on täielik müügijärgne teenindus süsteem teie teenistuses kogu aeg.

Seal on alati võimalus, et lahendada probleem, side ja vastastikune mõistmine.Saate võtke meiega ühendust allpool viisil:

A. Kaudu Moobo.ee Sõnum või Tellida Kirjad

B. Kaudu Trade Manager

C. Kaudu e-Kirju või muud kontaktid

Anname 30 Päeva tingimusteta tagasipöördumise toetust teenust garantii, isegi toote saabus heas seisukorras.

SHOPPING KOOS MEIEGA, SISSEOSTUDE TEGEMINE EI RISKI!

Märksõnad:Nupp Riie, Magnet Tööriistad Kott, Riie Nähtamatu, Magnet-nupp, Nupud Magnet, Küünte üleandmine, õmblemine Magnetid, Kott Magnetid Tagatisraha, Magnetid õmblusmasin, Magnet Snap.

Rakendused Pagasi, Mantel, Jakk, Kampsun, Mänguasjad jne.
Mõõtmed 21mm ja 26mm
Toode Magnet Magnet Peidetud Nööbid
Kuju RING
Värvi Valikud 13 Eri Värvi Valikud
Teade 1 Paar Eequals 1 S Plus 1 N
Materjal Vaik
Stiil flatback
Materjalid Magnet ja nailon
Funktsioon Magnetic
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Toote Tüüp Nuppe
Komplekt Tüüp Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Nuppe
Teenetemärgi PUUDUB
Nupp Tüüp Kombineeritud Nuppu
Technics värvimine

Kirjutage arvutus!

600pcs Mantel Peidetud Nupud Magneti Läbimõõt 21 26mm Nähtamatu Atraktsioon Nailon Materjalist Lapiga Pagasi Kotti Kasutades DIY Õmblemine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted