Uus LED Akvaariumi Millimallikas Lamp Öö-Öö Valgust Kodus Laua Kaunistamiseks Tuled Magamistuba Stading Tuba, Lapsed Kingitusi

€10.45

Saadavus: On laos

m55103

Hea uudis: vastuseks probleem, et vana millimallikas lamp on kergesti vigastada logistika ja transport, oleme lisanud uue millimallikas lamp.Uus lamp on hea kvaliteediga, suurem, ja on parema valgustuse mõju.Ootan oma osta!

Värvikas Akvaariumi Tuled Öö Tabel Lamp LED Kala Tank Öö Valguses Lapsed Lapsed Kingitus

Kuidas seda kasutada:

1. Tõmba paagi kaas, lisa vesi sees, kuni täis

2. Pane väike Millimallikas vette

3. Kasutades 3x AA Patareid (ei kuulu komplekti)

4. Vajutage on/Off Nuppu, et saada tööd

5. See võib olla ka powered by DC5V/0.5 A Adapter (ei Kuulu komplekti)

Jelly Palli Toote Omadused:

100%täiesti uus ja kvaliteetne

Vee-Palli Aquarium pakub rahustav veealuse maailma floating ball lõbus.

LED tuled akvaariumi alus eritavad multi-värvi sära.

Naudi oma omanikust ilus kapslites kala akvaarium, ilma et peaks muretsema, puhastus-ja hooldus.

Vaata, kui taevalik millimallikas ujuda just nagu minna külastada akvaariumi.

Materjal: plastik

Värv: must

Muster: 4 patterns valik

Toide: 3 x AA patareisid(ei ole Komplektis)

Suurus: umbes. 25.5x7.5x7.5cm(L*W*H)

Pakett sisaldab: 1 x LED Tank(pole aku)

Uus Millimallikas Lamp

KASUTUSJUHEND: 1.Eemaldage screwand eemaldage akukate. 2.Sisesta 3AA patareid ja lukk aku kate(Eemaldage aku ifusing USB-kaabel)Või ühendage toide: USB kaabel, USB-liides(4.5 V 450Am) (Kas see samm pärast 4. Samm, kui teil on USB-kaabli kaudu) 3.Eemaldage kork pealt tank. 4.Täitke mahuti veega. 5.Keera lüliti (lobus lamp 6.Lisatakse 3 tilka nõudepesumasinad seep vette ja laseb ta 1 minut. 7.Kasta 2 millimallikas vette tagurpidi, kuni see on täielikult vee alla.Kui seal on mõned mullid lõksus, raputada millimallikas upsidedown tõrjuma. 8.Asendab kork kütusepaagi&nautida Märkus:ei hoia lampworking rohkem kui 8 tundi iga päev, et päästa elu mootor.Omadused: 1.Mesmerizing tõetruu Millimallikas, realistlikud liikumised, võlunud, kuna need kaks neoon punktiir millimallikas ujuda suursuguselt ümber oma tank 2.Värve võib juhuslikult seatud, et iga hetkega värvid on muutunud, mis annab uue rõõmu silmadele ja meeltele. 3.Suur Chidrens öö valguses. 4.Suurepärane kingitus igaühele, kes armastab sea life või lihtsalt tahab teha unikaalne disain avaldus. 5.Led Millimallikas lamp, Vaata millimallikas mudelid ujuda vaikselt, luues kauni meeleolu. 6.Ideaalne kontoris või kodus valgustus ja kala luua rahustav rahulikus keskkonnas.Kirjeldus: Toote Tüüp: Lamp Toote Mõõdud:10.5*28CM Materjal: ABS & Akrüül Pakendi hulka kuuluvad: 1 x Meeleolu Lamp 1 xUSB Võimsus 2 x BigJellyfish Märkus: Kui millimallikas ei ujuda, lisage pesuaine (Lisa 3 tilka nõudepesumasinad seep vette ja laseb ta 1 minut.) Kui kasutatakse esimest korda, seal on palju mullid pinnale millimallikas, mis võivad põhjustada millimallikas, et ei ujuk sujuvalt.Pärast aega, pärast mullid kaovad, see on ujuda tavaliselt või saab käsitsi eemaldada mullid pinnale millimallikas.(Dip 2 millimallikas vette tagurpidi, kuni see on täielikult vee alla.Kui seal on mõned mullid lõksus, raputada millimallikas upsidedown tõrjuma.)

Märksõnad:Armas Led, Maxspect Skimmer, Millimallikas, Led Lamp, Toalhas De Mesa, 3d Dragon Lamp, Magamistuba Furnitur, Abajur Mesa, Lampshad, Home Decor.

Kasutatud 4 Laste Magab kerge
kere värvi Selge
Materjal Akrüüli
Lüliti Tüüp Nupp-lüliti
Brändi Nimi Hi-Lumix
Kasutatud 2 Tabel dekoratsioon tuled
Technics Sepistatud
Kasutatud 3 Poiss Kingitused
Pistiku Tüüp PUUDUB
Nimi led night light
Lõpeta PUUDUB
Mudeli Number XYD-HS
Aluse Tüüp PUUDUB
Toite Allikas AC
Raami Värv must
On Pirnid Komplektis Jah
Valgusallikas LED-Lambid
Toote Tüüp Tabel Lambid
Sertifitseerimine CE
Kasutatud 1 Öö tuled
Võimsus 0-5W
Pinge 5V
Varju Tüüp Kirgas Klaas
Taotlus Tuba
Stiil Kaasaegse
Korpuse Materjal ABS
Garantii 2 Aastat
Varju Suunas up
Päritolu CN(Päritolu)
Toide 3x AA Patareid
On Hämardatav No

Kirjutage arvutus!

Uus LED Akvaariumi Millimallikas Lamp Öö-Öö Valgust Kodus Laua Kaunistamiseks Tuled Magamistuba Stading Tuba, Lapsed Kingitusi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted