Pikkade Varrukatega Merineitsi Tanssiaiset Kleidid 2020 Elegantne V-kaeluse Põranda-pikkus Ehitud Naised Ametliku Õhtul Hommikumantlid, Pluss Suurus

€64.43

Saadavus: On laos

m6420

Küsimus: ma ei tea, mis suurus sobib mulle, kuidas ma saan valida suurust?

Vastus: Meie suurus joonis on USA standard suurus, kui te ei ole selge, mis on oma suuruse, palun pakkumist rind, talje, puusad ja kõrgus meile.

Küsimus: mis On kohandatud kleit on saadaval?

Vastus: Me ei saa teha kleit nagu oma mõõte, palun võtke teenuse pakkumise teie rind, talje, puusad, pea korrusel ja õla, et põranda kõrgus,Kohandatud tasu on USD8 eurot kleit, palun veenduge, et kõik mõõdud on õiged, sest kohandatud kleit ei saa muuta ja tagasi.

Küsimus: Mis on tarneaeg?

Kokku Kohaletoimetamise Aja Hulka Töötlemise Ajal Ja Tarneaeg

Töötlemise aeg: kleit on Tehtud-To-Order, Kas valida standard suurus või kohandatud mõõdud, meie rätsepad käsitöö-iga kleit tellida.Rätsepatööd aeg on 5-7 päeva.

Tarneaeg:

1)Epacket, Hiina post air mail on kõige kulu-tõhusam laevandus meetod, tarneajad on vahemikus 15-35 päeva, et kõik peamised sihtkohad.

2)UPS, TNT, FEDEX, EMS, DHL, ARAMEX on kiireim kohaletoimetamine meetod.Tarneajad on vahel 3-7 päeva, et kõik peamised sihtkohad.

Kui teil on vaja kleit kiiresti, palun andke meile teada oma pool aega, me püüame oma parima, et saaki oma sündmus.

Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasu, vahendus tasu, kohustusi ja maksustatakse importimisel teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud kohaletoimetamise aega.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

Küsimus: kas ma saan tagasi kleit, kui ma seda vastu võtta?

Vastus: kui saate kleidid on defektne, kahjustatud, ei sobi, värvi erinevus, palun võtke ühendust klienditeenindusega, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

Märksõnad:Pikk Sleve õhtukleit, Kleit Naine, Tina Kleidid, Etnilise Elegantne Naiste Kleit, Lo õhtukleit, Kokteili Kleit Hõbe, Peep Varba Kingad õhtul Tanssiaiset Kleit, Kleit Luksus Pool, Iro Kleidid, Elegantne Kleit Täis Varrukas Kleidid.

Rong PUUDUB
Materjal Polüester
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Tagasi tõmblukk
Mudeli Number ULH191004
Moe Element Kontrast Värvi
Kaelus V-Kaelus
Tegelik Pildid Jah
Kanga Tüüp peep varba kingad
Toote Tüüp Õhtukleidid
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Piht Langes
Brändi Nimi PotN'Patio
värv Kui pilt
Varruka Stiil Regulaarne
Teenetemärgi Ehitud
Sündmus Ametliku Õhtul
Siluett Trompet / Merineitsi

Kirjutage arvutus!

Pikkade Varrukatega Merineitsi Tanssiaiset Kleidid 2020 Elegantne V-kaeluse Põranda-pikkus Ehitud Naised Ametliku Õhtul Hommikumantlid, Pluss Suurus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted