Uusim Electric Drill Dremel Veski Graveerija Pen Veski Mini Electric Drill Pöörlevad Vahend Lihvimis Masin Tarvikud Dremel

€3.25

Saadavus: On laos

m65736

Tere kallid sõbrad, meie kõigi pintsetid on valmistatud roostevabast terasest ja on anti-staatiline.Kui sul tekib mingeid probleeme, mis on tootega, siis palun võtke minuga ühendust.Anname parim müügijärgne teenindus, aitäh!

Omadused

Veski graveerimine komplekt on vajalik DIY nikerdamist ja lihvimine.See elektriline nikerdamist tool on väga mini veski keha, mugav kasutada Sobib avärav tuuma nikerdamist puidu nikerdamiseks Trahvi alumiinium plaat, trükkplaat, mis on trükitud juhatus, nõukogu, Täiuslik elektriline veski lõikamine, graveerimine, freesimine, lihvimine, poleerimine, eemaldamine ja puurimine.

Tehnilised andmed:

Kiirus: 5000-18000 p / MIN Sagedus: 50 - 60 hz Tüüp: Puurida, Polisher, Lõikamine Pinge: 12V Toote Kaal: Umbes. 0,2 KG

Umbes Saadetis

Me laev oma paketi jooksul 1-2 tööpäeva jooksul.Me võime muuta kohaletoimetamine meetod: Kaaluda tolli -, serveri aadress ja kohaletoimetamine kiire.

Garantii Ja Tagastamine

Meie pood pakub tasuta asendamine tellimuste 30 päeva jooksul alates kohaletoimetamise kuupäevast.Tellimusi alates 1 kuni 12 kuud, peate maksma mõned osad, et väärtus, et saada välja vahetada.Et on vanem kui 12 kuud, anname väike allahindlusi.

Meie Teenistuse aeg

Meie tööaeg on esmaspäevast reedeni 9:00 AM-6:30 PM Pekingi Aeg.Kõik tellimused ei ole töödeldud nädalavahetusel ja pühade ajal.

Tagasiside

Palun võtke meiega ühendust esimesel kui teil on mõni probleem,ma vastame teile 30 minuti jooksul töö ajal aega.Lubame teile, et lahendada teie probleemi maksimaalselt 24 tunni jooksul.

Märksõnad:Bench Drill, Mini Masin Puurida, Puuri Teritama, Natuke Tööriist, Diamond Pant, Angl Veski, Vahend Workpro, Bit Drill, Komplekt Dremel 4000, Flex Võlli Tööriist.

Taotlus puhastamine/lihvimine/nikerdamist/teritus/lõikamine
Drill Tüüp Mini Puurida
Kaal 200g
No-Load Speed 1200rpm
Hinnatud Pöördemoment 55 N/M
Toite Allikas DC
Brändi Nimi KUAIQU
Pinge 12V
Mudeli Number KQE-HB-005
Sagedus 50HZ/60HZ
Rated Input Power 130W
Sertifitseerimine CE
Päritolu CN(Päritolu)
Kasutamine Kodus DIY
Maks. Puurimine Läbimõõduga 0.3-3.2 mm

Kirjutage arvutus!

Uusim Electric Drill Dremel Veski Graveerija Pen Veski Mini Electric Drill Pöörlevad Vahend Lihvimis Masin Tarvikud Dremel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted