Flower Girl Kleidid Kohev Tülli Pits Applique Pikad varrukad Pulm Pall Kleit Väike Tüdruk Esimese Püha Õhtusöömaaeg Sünnipäeva Kleit

€40.91

Saadavus: On laos

m66294

Suurustabelit

Palun mõõtke oma lapse suurus vastavad minu suurus tabeli.Kui sa ei sobi, siis palun mõõtke suurus minu jaoks.Ma olen nõus kohandamine.Aitäh!

See kleit saab custom made vastavalt oma mõõtmised.Kui teie mõõdud ei tee maha minu suurustabelit, meil on hea meel, et teha kleit vastavalt oma mõõtmised nii kaua, kui te olete nõus, et lõplik muutmine võib olla vajalik jaoks kõige sobivam.Näiteks: Suurus ühik: sentimeetrid või tollid. 1.Rind =___tolli 2.Talje =___tolli 3.Puusad =___tolli 4.Õla, et talje =___tolli 5.Vöökoht korrusel, ilma kingad =___tolli 6.Kõrgus =___ (ülevalt pea korrusel, ilma kingad) 7.Kleit color =___ (Ükskõik millist värvi valida)

värv

Kui teil on vaja kohandada värvi.Palun vali oma värv kaart.Tänan teid väga!

Tere tulemast minu poodi

Ma olen nõus mis tahes suuruse ja värvi kohandamine.Palun võtke minuga ühendust.Aitäh!

Tagasiside

1-Teie Tagasiside on väga oluline meile, palun võtta paar sekundit jätma suur Feddback 2-Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja jätan teid õnnelik shopping meeleolu siin.Aitäh!

Märksõnad:Rida Pikk Mob Töötab, Pliiatsi Hoidja Bt 21, Nokia 2323c Korpus, Kokichi Oomi Plakatid, Väljas Mittekolmnurksed Mängud, Vaik Kaitseraua Remont, Rag Luu Capri Jean, Redmi 5 Case Forest, Valguse Lamp Push Kid.

Varruka Stiil Regulaarne
custom-tehtud Saab custom laste suurused ja värvid
Teenetemärgi Tiivad
Tegelik Pildid No
Toote Tüüp Flower Girl Kleidid
Stiil Lilleneiu kleit, printsess seelik Esimene õhtusöömaaeg kleidid tüdrukutele
Brändi Nimi elu ei kahetse
Sündmus Pruutneitsi Jõulud Õhtusöömaaeg Igapäevane Puhkus Võistlused Pool Kõnniteed
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Mudeli Number 383
Siluett Pall Kleit
Kaelus O-Kaelus
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Hooaeg Kõik aastaajad
Kanga Tüüp Tüll

Kirjutage arvutus!

Flower Girl Kleidid Kohev Tülli Pits Applique Pikad varrukad Pulm Pall Kleit Väike Tüdruk Esimese Püha Õhtusöömaaeg Sünnipäeva Kleit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted