PLOKK EMF Kaitsta keha anti kiirgus (EMI EMF varjestus ring sääsk baldahhiin voodi neto

€249.66

Saadavus: On laos

m6687

Kaitsta keha kiirguse varjestus ring baldahhiin voodi

Sest see on võrgusilma riidest, nii et see on võimatu saavutada ka 100% - kiirguse kaitse.

Hooldus Masinaga pestav külma veega(alla 30 centi astme) mitte rauast Ei pleegitamine Nr keemiline puhastus

Koostamise Aeg: meil on vaja 2-5 tööpäeva jooksul valmistada oma järjekorras vastavalt meie arvukad tellimused iga päev.Märkus: 1. Ei saa me accpet vahetada isikuandmeid või tühistada pärast seda, kui teie tellimus on lähetatud. 2. Me ei saa saata oma tellimuse, kui te ei ole kirjutada, telefoni number ja postiindeks.

1. Positiivne Tagasiside (5 tärni) on meile väga oluline, palun jättes oma pika positiivset tagasisidet ja 5 tähte 2. Kui te ei ole rahul meie toodete,palun võtke meiega ühendust, enne, kui sa lahkud mis tahes negatiivset tagasisidet,me garanteerime, me püüame oma parima, et lahendada probleeme. 1.Kui teil on küsimusi või on vaja mingit abi,võtke julgelt meiega ühendust!aitäh! 2.Püüame vastata nii kiiresti kui võimalik.Meil on hea meel, et vastata ühelegi küsimusele, on teil!Meie Firma on Funktsionaalne Tervislik Lahendus Tarnija, Peamiselt Toodab Funktsionaalne Tervislik Toode. 1.Anti Kiirgus Riie,Juhtivast Kangast,Antibakteriaalne Kangas, Elektromagnetiline Varjestus Kangast Jne. 2.Anti Kiirgus Kardinad, EMF, Riided, RFID Blokeerimine Kott,Anti Kiirgus sääsevõrk Jne. 3.Antistaatik Maandatud, Padjapüür, Anti-staatiline Maandatud lamedal Leht, Anti-staatiline Maandatud Matt, Anti-staatiline Maandatud Paigaldatud Lehel.

Märksõnad:Tuttide Ja Sääsevõrk, Dome Gopro, Voodi Võrade Hall, Kaamera Ip-mini, Anti Kiirgus Riie, Emf-riie, Voodi Ja Sääsevõrk, Sääsevõrk, Led-baldahhiin Voodi, Luksus Võrade Ja Sääsevõrk.

Kuju ümmarguse
Stiil Riputatud Dome Sääsevõrk
Tüüp Ühe uksega
Mudeli Number voodi võrade 002
Vanus Universal
Kohaldatava Inimesi Universal
Kasutamine Kodu
Brändi Nimi PLOKK EMF
Funktsioon Kiirguse varjestus voodi võrade
Materjal 100% Hõbe kiud

Kirjutage arvutus!

PLOKK EMF Kaitsta keha anti kiirgus (EMI EMF varjestus ring sääsk baldahhiin voodi neto

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted