Meeste Mütsid Uued Nahast Jazz, Klassikaline kleit mütsi väljas sügis müts talvel soe must vintage müts Ametlik fascinator mütsid fedora

€5.58

Saadavus: On laos

m71055

P ayment

1) Moobo.ee toetab Visa, MasterCard, Maestro Deebetkaart, ja pangaülekandega pankade poolt.Et rohkem teada makseviisid Moobo.ee, y ou saab ostja ühendust klienditeenindusega .

2) Palun tasuda 3 päeva jooksul tellimuse kui võimalik.Me lihtsalt laeva kaupade, et sa kohaselt aadress sa kirjutasid Moobo.ee, kui soovite muuta, palun jätke teade, kui paned järjekorda.

Laeva

1) Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja tasuda tellimuse sealhulgas laevanduse tasu.Me saadame kaubad jooksul 1-5 päeva kui teie makse on täielikult tõendatud.

2) Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude (eriti hiina õhu mailpost) erinevuse tõttu toll vabastab perioodidel eri riikides, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Suurus

Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi, seal võib olla 2-3 cm kõrvalekaldeid.

Värvid

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan, valgustus, taust jne.Siiski, kui te arvate, et punkt sai on halb värv, palun võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

Tagasiside

1) Teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.Palun klõpsake 5-tärni tagasisidet, kui sulle meeldib meie üksused ja teenust.Mul on pakkuda konkurentsivõimelise hinnaga ja parema teenuse, kõik teed.

Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või avada mis tahes vaidlus Moobo.ee.Me saame aru, rahulolematuses te võib-olla kui, et läheb valesti, kui me arvame, et kõik probleemid lahendatakse pärast aktiivset koostööd ja hea suhtlemine!

2) Kõik e-kirjad on vastas hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame nii kiiresti kui võimalik .

Tänan sind nii palju,have a nice day!

Märksõnad:Bnm Meeste Müts, Must Fascinator Müts, Suur Müts Box, Must Naiste Müts, Must Vildist Müts Meestele, Beaded Mütsi, Müts Gt Mees, Heegeldatud Barett, Naiste Müts, üpp Naljakas.

Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Stiilis A fedora
Stiil B Daamid Mütsid
Stiil Ametlik
Muster Tüüp Tahke
Sugu Unisex
Omadused Tahke Värv
värv must,kohvi,hall
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal faux nahast
Stiili C Mem Müts

Kirjutage arvutus!

Meeste Mütsid Uued Nahast Jazz, Klassikaline kleit mütsi väljas sügis müts talvel soe must vintage müts Ametlik fascinator mütsid fedora

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted