4in1 WW2 Sõjalise ehitusplokid Tegevus Joonis Sõdurite Veoauto Relvad, Sõidukid, sõjaväebaasi Relv Tellised Poiste Mänguasjad Lastele

€23.78

Saadavus: On laos

m72217

Märkus

1.Kõik esemed on hästi kontrollitud ja pakitud enne shipping,palun võtke meiega ühendust, kui seal on mis tahes kahju või lühikesed,Kõik puuduvad osad saadetakse teile vabalt.

2.Te olete läbinud imporditud maksud, custom tasud, mis võibolla on kehtestatud oma kohaliku kohandatud office.Me ei saa teile teatada, tasumisele kuuluva tasu, kuna tegemist on erinevate riikide ja esemed.

3.Et salvestada kauba eest sa,me müüme selle ploki ilma originaal kast ,Kui soovite, et originaal kasti,palun võtke meiega ühendust enne tellimuse,me nõuda lisatasu kulud.

4.Tee meile teene, jäta 5 tähte positiivset tagasisidet, kui sa oled õnnelik, et ja esemed.Palun lahkesti ärge hush jätta meie negatiivset tagasisidet.kui te ei ole vastama tellimuste, palun võtke meiega, Me slove probleemi ja teeme oma parima, et rahuldada teie.

Märksõnad:Lego Ww2 Relvad Relvad, Defender Lego Ww2, Ww2 Saksa Sõjaväe, Lennuk Lego Ww2, Lego Technic Veoauto, Blokk, Wm2043, Tegevus Joonis Relv, Elektrooniline Relv Poiss, Relv Lego.

Funktsioon Poisid/ Tüdrukud / Plokid fan / Koguda fänne
Hoiatus Ära söö
Funktsioonid 2 Jõulud Kingitused, Sünnipäeva kingitused,Uue Aasta Kingitused
Sertifitseerimine CE
Vanus > 6 aastat vana
Ülikond rahvamassi 2 Mänguasjad Teismelised
Ploki Suurus Väike ehitusplokk(Ühilduvad Lego)
Tüüp DIY mänguasi,ehituskivi komplekti
Liigitus Kogumispunkt
Ülikond rahvamassi Lapsed 6 Aastased Ja Üles
Materjal Plast
Plastikust Ploki Kuju Self-Locking Tellised
Päritolu CN(Päritolu)
Ean - No
Sugu Unisex
Plastist Tüüp ABS
Mudeli Number 100080
Originaal pakend Ei sisalda
Brändi Nimi abay
Omadused Ehitus Mänguasi,DIY Mänguasja Komplekt, Hariduslik Mänguasi
Toote Seeria Sõjalise Tellised Lapsed Kangelased ja Kindralid

Kirjutage arvutus!

4in1 WW2 Sõjalise ehitusplokid Tegevus Joonis Sõdurite Veoauto Relvad, Sõidukid, sõjaväebaasi Relv Tellised Poiste Mänguasjad Lastele

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted