Mees Roostevabast Terasest Vooruslikkus Vöö Vöökoht Reguleeritav Anal Auk Vooruslikkus Püksid Sugu Mänguasjad Mees Riista Puuri Bdsm Pärisorjus.

€69.69

Saadavus: On laos

m7222

Mees Roostevabast Terasest Vooruslikkus Vöö Vöökoht Reguleeritav Anal Auk Vooruslikkus Püksid Sugu Mänguasjad Mees Riista Puuri Bdsm Pärisorjus.Toote andmed Vooruslikkus vöö suurus: 64-70cm, 70-76cm, 76-82cm, 82-88cm, 88-96cm, 96-102cm Metallist puuri suurus: sisemine läbimõõt 36mm pikk 8cm Märkus: suurus kasinuse vöö ja metallist puuri saab kohandada.Kui teil on vaja kohandada muud suurused, palun jätke sõnum klienditeenindus, aitäh.Omadused Peen lõng, peenike töö.Vormi ideaalne kogu keha, mugav kanda, kindel ja ei ole lihtne kukkuda, tuues täieliku hoolduse. (Märkus: suurus kaup tõttu mõõtmise meetod, mõõteriistad, ja nii on veidi teistsugune viga, üldiselt ± 2 mm viga on tavaline, mitte kvaliteedi probleeme või suurused ei vasta kirjeldusele, aitäh) Meie kohustus: 1).Kontrollige toote põhjalikult, enne kui saadate toote vältida vigaseid tooteid. 2).Toode on kahjustatud, kadunud, täielikult tagasi või pahaks transportimise ajal. 3).Ei esitatud kohustuste kehtivuse perioodil, täieliku toetuse, või saata 4).Kui on mingeid probleeme, me vastame 24 tunni jooksul.Loodame, andke teada, enne vaidluse.Me tegeleme seda aega, tänan teid väga palju.Pakendis, Täiesti konfidentsiaalne, ei ole vaja muretseda, meil on professionaalne pakend Transport: 1), Sest eriala toote (täis ja vedelik), eriline kanaleid on vaja.Meie prioriteediks on ohutum ja kiirem transport.Loodan, et saan oma arusaam.Tänan teid väga. 2) valime transport kanal, mis on kõige sobivam teie riigis, garantii kiirem transport ja vältida tariifid.Transpordi ajal 1) Tavalist posti transpordi ajal, Euroopas ja Ameerika Ühendriikides tavaliselt 7 päeva - 30 päeva jooksul ning 2) Kui teil on vaja kiiremini tarneaeg, palun vali UPS, DHL EMS transpordiviisiks, palun konsulteerige meiega, laevandus hind, me soovitame teil säästa raha kiire transport.

Märksõnad:Pikk Vooruslikkus Puuri Metalli, Ninasõõrmesse, Bdsm Mänguasi, Poisid Vooruslikkus Puuri, Peni Ringi, Anal Pistik Ringi, Vooruslikkus Puuri Ht, Bdsm Pärisorjus Aluspüksid, Vöö Kasinuse, Koore Lips.

Mudeli Number 202008071190
style7 sugu mänguasjad paarid
Toote Tüüp Peenise Rõngad
Brändi Nimi NoEnName_Null
style4 mees vooruslikkus seadmed
style1 Kukk Puuri
style3 metallist vöö kasinuse
Rõve Pilt No
style8 Roostevaba Teras
Seksuaalse Alatooniga No
style6 kukk kasinuse
Materjal Muud Metalli
Pakk
värv must

Kirjutage arvutus!

Mees Roostevabast Terasest Vooruslikkus Vöö Vöökoht Reguleeritav Anal Auk Vooruslikkus Püksid Sugu Mänguasjad Mees Riista Puuri Bdsm Pärisorjus.

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted