Uus 8-tolline originaal tahvelarvuti puutetundlik ekraan hk80dr2505 mahtuvuslik digitaalne andur välise ekraani remont ja asendamine

€5.24

Saadavus: On laos

m73685

Me oleme professionaalne tootja puutetundlik digitaalne seadmed, meil on ka Alibaba hulgi.Pakume tuhandeid puutetundlik ekraan digitaalse seadmeid.Mida rohkem teid tuleb, seda parem hind on.

Toote kirjeldus:

* 100% test enne saadetise, me ei ole professionaalsed fotograafid, et nende pilte ei ole väga peen, kõik pildid kuvatakse Internetis on võetud reaalsete näidiste, nii et palun veenduge, et fotod on sama, nagu on meie kätes!Palun vaadake seda fotot hoolikalt veendumaks, et see on see, mida sa vajad.Kui te ei ole kindel, palun võtke otse meiega ühendust ja saada oma foto või ei.Ütle meile oma seadmed.Me ei vastuta vale pakkumine. .Täname oma arusaamist!

Aitäh

* Palun jäta oma täpne täielik nimetus (eriti ostja poolt RU) & telefoninumber.Kui te täitke oma andmed, kui ostja nii, et kullerid võib pakkuda oma projekti kiiresti ja lihtsalt.

* Palun pöörake tähelepanu värvi, teil on vaja, enne kui osta.Kui värv ei ole märgitud, siis me saadame selle juhuslikult.Kui te ei ole rahul pärast kauba saate tagastada ja vahetada kaupu, kuid ostja peab tasuma edasi-tagasi reisi kaubavedu, palun lugege toote kirjeldus hoolikalt läbi, aitäh!

Hoiatus:

* paigaldusjuhend ei kuulu.Me ei vastuta mis tahes kahju, paigaldades see adapter.Palun veenduge, et sa tead, kuidas seda installida enne pakkumist.Täname oma arusaamist!

* Me ei saa garanteerida, et ühe saate ühildub teie tablett,

* Palun ära osta kui te ei nõustu A + ühilduvad touch screen digital converter erinevate paindlik kaabel numbrid, sest meie nimetus / kirjeldus / foto seisund ei ole turul kättesaadavad, aitäh!

1. Iga ekraani on testitud enne saadetise & 100% töö; parandada / asendada vana, kahjustatud, krakitud, kahjustatud puuteekraanid.

2. Pärast kauba, ei pisar avatud film, ei pea kinni liim tagaküljel, esimene katse masin, eemalda vana ekraan, sisestage uus ekraan, kontrollige, kas tundlikkus on normaalne.Palun proovige selle masina esimene.Veenduge, et kvaliteet on hea.Installige see uuesti.Lihtne põletada emaplaadi ja puutetundlik ekraan, me ei vastuta. +

3. Enne ühenduse loomist testi, toide tuleb lahti, muidu see on lihtne põletada emaplaadi ja puudutage ekraani, kui see ei tööta, me ei vastuta.

Füüsilise joonis toode:

Tagasiside:

Kui olete rahul meie tooted ja teenused, palun võtke üks minut, et anda meile (viis tärni) tagasisidet, oleme väga tänulikud!

Neutraalne tagasiside ei saa lahendada kõiki probleeme, ja see ei tee sa midagi head, on see?

Nii, et andke meile võimalus lahendada probleem enne, kui saate seda teha.Tänan teid väga!

Kui tähtaeg on kindlaks määratud, siis me kindlasti jätan teid positiivset tagasisidet.

Märksõnad:10 Ekraan, Puutetundlik Ekraan, 101 Lcd, 10 Tolli Lcd, 10 Tolli Vaarika Pi Puutetundlik Ekraan, 10 Tolline Monitor, 10-tolline Tft, 10-tolline Lcd Ekraan, 10 Tolline Ekraan, 10 Hdmi Ekraan.

Ekraani Suurus 7~10 Tolli
Ekraani Tüüp Mahtuvuslik Ekraanil
Toote Tüüp Tablett Touch Panel
Ühilduva Brändi Universal

Kirjutage arvutus!

Uus 8-tolline originaal tahvelarvuti puutetundlik ekraan hk80dr2505 mahtuvuslik digitaalne andur välise ekraani remont ja asendamine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted