Power Adapter Intermec CV30 CV31

€37.62

Saadavus: On laos

m75804

(Meil pakkuda muud tarvikud see mudel, mida võib leida meie poodi, kui vaja!)

Meil on olnud keskendumine PDA osad 20 aastat

Seoses kvaliteedi kontrolli: Meie kvaliteedikontrolli töötajad järk-järgult teostada 100% kontroll ja testimine enne saadetise tagada, et kliendid saavad kvaliteetsed tooted.

Kui soovite, et lahtiselt, palun võta meiega ühendust ja küsi pakkumist, me pakkuda teile parimat hinna.

Me püüame oma parima, et aidata teil saada osad, mida vajate, ja alati teeb meie äripartnerite rahul, kogus ja hind, mida nad tahavad.Meie eesmärk on pakkuda kõrge kvaliteediga tooteid ja lahendada pärast-müük probleeme.

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva, kohaletoimetamine Hiinast

Nõuanne: Kõikide müüdud toodete meie pood on tagatud kvaliteet.Kasutades vale tooteid võib põhjustada ettearvamatu kahju, et teie seadmed.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust aega.

?

firmast

Palun ärge kiirustage jätke oma kommentaar, sest teie positiivseid kommentaare on meile väga oluline.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, me töötame kõvasti, et tagada rahulolu iga kohandatud toode on 100%.Me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.Palun võtke meiega ühendust eBay või e-posti teel.

Siiski, kuna aega vahe, me vastame kõikidele teie kirju, niipea kui võimalik 24 tunni jooksul.

Täname ostu eest.Kui olete rahul meie toodete, palun andke meile 5-tärni kiitust.

Märksõnad:Kaardi Telefoni Kleebis, Koomiline Koer, Juhul Telefoni Alcatel 1x 5059d, Power Bank Karm, Telefon Kleebis Rahakott, Valdaja Kleebis, Pudel Telefon, Alcatel 3l Juhul Katta, A 51samsung, Ck3 Intermec.

Brändi Nimi GIAUSA
Tüüp CV30
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number CV30
Pakett Jah

Kirjutage arvutus!

Power Adapter Intermec CV30 CV31

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted