Kapud Android 10.0 Auto Multimeedia Player 9" Inch Navigatsiooni Bmw E39 5 Seeria/M5 Töötas 1997-2003 Raadio Stereo BT GPS, Wifi, DSP

€97.73

Saadavus: On laos

m8488

Paigaldamine Märkus

1. See Üksus ei ole DVD liikumist ja ei Saa mängida DVD-plaate.Nimi, see seade on DVD player,kuid tegelikult, see on full-screen Auto üksus.Enne ostmist , palun sellest teada. 2. See mudel Ei ole DVD-mängija & SD pesa, kaart on seadmesse eelinstallitud 3. me ei pea installima teenust, siis on parem küsida professionaalne paigaldada inimesed, et see installida.

Installable Mudelid Ja Paigaldus Krohvid

Rool Kontrolli (CANBUS Kasti Ette)

Meie Masin Võtab Imporditud Võimendi Kiip 7851L

Kuna meil on võimas dsp kiip,me toetame 30 ekvalaiser muudatused, mis tähendab, et teil on rohkem energiat, et kontrollida soud erinevate sageduste

>>> kapud

Kõik tooted on läbinud range kvaliteedi test enne saatmist veenduge, et kõrge kvaliteediga.Palun kirjutage oma täielik nimi ja täpne aadress koos postiindeksiga, kui teile selleks.Palun kontrollige oma originaal autoraadio suurus ja välimus enne teha, et pakkumise, et vältida viga.Kallid sõbrad, me ei hõlma paigaldusjuhised, kuid me saame aidata teil paigaldus

Bluetooth-5.0

Bluetooth on traadita signaali edastamise tehnoloogiat, mis võimaldab teil mängida Bluetooth stereo muusikat telefoni.Toode on sisseehitatud mikrofoni käed-vabad helistamine.Tugi telefoni raamat

Sisseehitatud GPS navigeerimine

Ehitatud Phonelink

Ehitatud PhonelinkSupport mitme vormingu taasesitus

8 südamikud on võimalik saavutada 4G Interneti juurdepääsu, nii et reisi ei ole enam igav

Auto osad (klõpsake nuppu osta)

UI Liides & Main Menu

Ohutu nupp disain

Umbes Impordimaksu

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Ostja tuleb ühendust võtta oma kohaliku kohandatud ASAP saada maatükk,me ei maksta, kui oma kohalikult küsida, et käsi tariifi,erinevate riikide erinev poliitika.Mõni riik vajab tariifi,kuid mõned mitte.Ja tariif on erinevad.Pls pane tähele seda.Ja me ei saa paki, kui sa ei ole nõus maksma tariifi teie riigis.

Umbes Kõrvalises Piirkonnas

Toote Kaadrid Ja Sissejuhatus

kui sa arvad, et me saame teha paremini,võtke ühendust meie klienditeenindusega esimene.Anname teile rahuldust vastus

Maksmine:

# Kapud nõustuda, Alipay,West Union,LS.Krediitkaarte aktsepteeritakse kaudu, TINGDEPOSIIDILEPING. # Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. # Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.

Vedu:

Me ei vastuta import maksu, custom tasu, Kaug-lisatasu eest või tolli viivitamata.Kui pakk on tagasi meile tõttu ostjad keeldumine maksta ülaltoodud tasud, siis ei oleks saata paki, kuni ostja täita need tasud ja maksma kõik tagasi & saata kulu.Me keelduda ostja tellimus tühistada või taotluse toetuse, mis põhineb eespool nimetatud põhjusel. 1. Worldwide Shipping (välja Arvatud mõned tundlikud riikides) Tavaliselt me saata üksuste kaudu DHL,UPS,TNT, Mõnes kohas võib vaja serveri lisatasu eest,samuti saate kontrollida, aadress, vedaja veebilehel ,siis kontrollige, see kuulub kaugesse piirkonda või mitte ? 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie Merevedude aadress. 4. Transiidi aeg on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel&pühad.Transiidi korda võib erinev, eriti ajal puhkus. 5. Kui te ei saanud oma punkte 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja teiega ASAP vastuse. 6. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Garantii:

1. 12 kuu jooksul piiratud garantii puudusega objektid (välja Arvatud kahjustatud või valesti kättesaamisest) 2. Tarvikud saad 3 kuud garantii (välja Arvatud tehisvaha kahjustatud või põhjustatud Paigaldamise viga) 3. Puudusega objektid peavad olema esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul.Palun ütle, mis viga on, ja anna meile oma jälgimise numbri. 4. Me ei paranda või asenda kirjed aegunud garantii !Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Moobo.ee !

Tagastama & Tagastamise:

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi selle pärast punkte sai.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja Me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.ERANDEID EI TEHTA!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2. Kõik tagastatud teemad msut olema originaalpakendis ning andma meile tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse ja originaalne PO. 3. Maksame teile kogu summa punkte saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas. 4. Pärast nii, et Ostja ja Müüja peab tehing tühistada alates Moobo.ee.Või võite valida, kas vahetada. 5. Ostja on kohustatud kontrollima paki hoolikalt enne kirjutama.Kui pakk on alla kirjutatud, siis arvan, et sain punkte, hästi seisukorras.

Tagasiside:

Teie rahulolu on alati motivatsiooni edu meile !Kui teil on mingeid probleeme esemeid,palun võtke meiega ühendust enne avatud vaidlus,anname parima lahenduse teie jaoks !Professionaalne paigaldamine on vajalik,autode hooldus poes on parim valik !Maksimaalne vähendada väär käitamine & kahju !Positve tagasisidet, kui meile oluline,me hinnata iga võimalust, et teenida teid,Kapud hindan kõiki tagasiside meile !

Märksõnad:Digitaalne Raadio Android, Auto-raadio, Auto Multimeedia, 1 Din Raadio, Dsp Protsessor, F25 X3, E39, 9 Tolline Android Raadio, Android Autoraadio, Android Telefon.

Operatsioonisüsteem Android OS 10.0
ROM 128G
JÄÄR 4G
Eripära Toetab Can-Bus
Tahavaate Kaamera Tugi
DAB+ Tugi
Materjali Tüüp Vaimse
Digitaalse Meedia Formaat JPEG
TMPS Tugi
Sõiduki Marki/Mudel BMW
OSD-Keel Vietnami
Sertifitseerimine PUUDUB
Läbi Võimu 4*50W
Pinge 12V
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Suurus 287.89*125.69
DVR Tugi
Din Üks Din
M5-Aasta 2003
obd2 Tugi
bmw mudel M5
Resolutsioon 1024*600
Max Väline Mälu 128G
TF/Micro SD Pesa 1
fm saatja Tugi
Erilised Omadused TV
Brändi Nimi Kapud
Toote Kaal 1.45kg
Ekraani Suurus 9"
GPS Tugi
Liides RCA

Kirjutage arvutus!

Kapud Android 10.0 Auto Multimeedia Player 9" Inch Navigatsiooni Bmw E39 5 Seeria/M5 Töötas 1997-2003 Raadio Stereo BT GPS, Wifi, DSP

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted