Hikvision Ühilduv Anpviz 4MP POE IP-Kaamera Bullet Super Security CCTV Kaamera 30m IP66 P2P Danale Onvif Outdoor/Indoor Metallist

€32.62

Saadavus: On laos

m87360

①Hikvision Ühilduv Anpviz 4MP H. 265 IR Bullet POE IP-Kaamera, Night Vision 98ft, Liikumise Häire, Veekindel IP66 Indoor/Outdoor ONVIF Nõuetele, lainurk 3.6 mm Objektiiv, SD-Kaardi Pesa ja 128GB SD-Kaart Kohustuslik.Kooskõlas Hikvision (Plug and Play) Dahua, Amcrest, LTS, Laview, GW, TVT, Qsee, Swann ning muud kolmanda poole Nvr ②Camera mudeli number ja Objektiivi IPC-B840W (4MP Valge Värv, 3.6 mm objektiiv ) IPC-B840W-D (4MP Valge Värv, 3.6 mm objektiiv, tugi-SD-Kaardi Pesa ) ③ SD-Kaardi Pesa ja 128GB SD-Kaart, Valikuline ④Material: täismetallist ⑤One värvi valik sinu: Valge Värv ⑥For lahtiselt ostud ja kit kohandada, palun võtke meiega enne ostu ⑦Available USA ja CN-ladu. ⑧3 äri tööpäeva protsessi ajal USA ja CN -!!!Teadaanne: 1. Maks & Duty : pakume tasuta shipping enamikus riikides, kuid me ei hõlma mis tahes kohustuste & maksud.Tollimaksud & KÄIBEMAKSU kauba ei ole hinna sees.Me ei tea, kas sa peaksid pöörama tollimaksud.See sõltub õigust oma riigile, mida me peame kuuletuma.Ostjad on vaja maksta Tollimaksu & Tulumaksu, kui see tasu, mida ostja tolli, tänu 2. Serveri Tasu : kõrvalises Piirkonnas lisatasu eest rahvusvaheliste ja kodumaiste saadetistega kaugemates piirkondades.Kui teie aadress on määratletud kui kauges piirkonnas International Express, peate maksma lisatasu kaug-lisatasu eest.Või saate anda meile teisele aadressile, et ei ole kauge.Täname koostöö! 3. Lahkelt Meelde tuletada : venemaa ja Brasiilia sõbrad, palun ärge unustage märkus personal Tax ID-kaart või Pass teavet, kui te loodan, et kasuta Express (Näiteks Moobo.ee Premium Laevandus ja DHL).Muidu, Moobo.ee ei luba meil neid kasutada, laevandus meetod, kui korraldada vedu.

Super HD 4MP Kõrge Resolutsiooniga 4MP kõrge resolutsioon, mis on palju selgem kui 1080p ja 720p.Kõik kaamerad pakuvad uskumatult särav ja reaalne värv, mis võimaldab teil näha, kõik objektid, mis väga selgelt.

Säästa $70 Kõvaketas

H. 265 kodeerimise standard võimaldab salvestada kuni 4 korda kauem kui H. 264 sama HDD

POE-Lihtne Seadistamine, Isegi Algaja tõeline mängida ja ühendage turvalisus!Hotellis on POE (Power over Ethernet), koos ühe kaabli ühendamine iga IP kaamera NVR nii toite ja video ja ühe ülekande.Lihtne juhtmestik - juhtmestik protsess ei saa olla lihtsam DIY harrastajatele ja algajatele

Smart Liikumistuvastuse

Kui oht on tuvastatud, see valve kaamera käivitab signaalid kohe saatmine märguande e-posti ja surudes teadet, et seadme.Saate luua konkreetse liikumise avastamine tsoonide jälgida teatud piirkondades, nagu te soovite.Saate reguleerida liikumise tuvastamise tundlikkuse, et vähendada valehäirete.

Plug & Play Hikvision NVR - Hikvision Kliendi iVMS-4200 toetatud Objekte Hikvision Era-Protokoll, käesoleva Anpviz 4MP bullet kaamera on võimeline Plug & Play Hikvision NVR.Lihtne kasutada isegi algajale.

Taotluse registreerimise Seaded

Kui pildi eespool soovitatud, see torn kaamera max.resolutsioon on 4MP ( 2688 * 1520 ).Pärast ühenduse loomist NVR, saate valida salvestamise resolutsioon ja salvestamise resolutsioon max toetus ka 2688 * 1520

Ühendatav Kolmanda Osapoole Salvestusseadmed Nagu kõik Anpviz turvalisuse kaamera süsteem toetab ONVIF protokolli, see on ühendatav kolmanda osapoole videosalvestid.Selleks, et anda täielik mängida funktsionaalseid eeliseid kaamera, me rohkem soovitame kasutada Hikvision diktofoni või Anpviz diktofon!

Uued Lisatud DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol)

Dünaamilise hostikonfiguratsiooni Protokolli (DHCP) on lahutamatu võrkude ja kontrolli mis IP aadressidega seadmete saama, et nad võivad suhelda, internet.Tavaliselt IP määramist on automatiseeritud, kuid kui teie kaamera või muud seadmed, vaja static Ip, siis pead olema mugavam kasutada DHCP.Tänu DHCP, see video valve kaamera compacity on võimsam.

Kõrge Kvaliteediga Night Vision Koos LED-Tuled ja parem infrapuna kiirguse 24-tunnist järelevalvet, et 4MP kaamerad tagada selge öise nägemise, kuni 98ft kaugekõnede (sõltuvalt keskkonnast) lainurk-3.6 mm Objektiiv

Väiksemad objektiivid on tuntud lainurk-objektiivid, mis toodavad suurema vaatevälja kui kaamerad koos suuremate objektiiv.Nad lüüa suurel alal, kuigi objektid ilmuvad väiksemad jooksul kaamera pilt.Lainurk-objektiivid on mõeldud seire suured alad, nagu näiteks: 24/7 Usaldusväärne Salvestamine, Kui sul on palju turvakaamerad või, kui soovite, 24/7 usaldusväärne salvestamine, Anpviz NVR võib olla teie parim valik.Kui NVR töötab korralikult ja tõhusalt koos kaamerate jaoks round-the-clock jälgimine ja salvestamine oma home & business turvalisus ja valve.

Veekindel IP66 Indoor/ Väljas

On alumiinium kere ja korpus teha IP-kaamera on veekindel IP66 hinnang.See bullet väljas valve kaamera töötab suurepäraselt väljaspool isegi karmid ilmastikutingimused.

Tasuta Firmware Update Tasuta Hikvision/ Anpviz firmware update aitab teie turvalisus NVR/ Kaamera kursis hoida up-to-date funktsioonid samuti millega tahes vigu või tõrkele.

Rakendada Korduvalt

Laialdaselt kasutada erinevates keskkondades, nagu kodus, nõupidamisteruum, laod, kaubanduskeskus ja nii edasi.IP security süsteemi on väga lihtne kasutada, see on parim valik oma elus.

Märksõnad:Kaitse Turvalisuse Kaamera, Kaamera Secur, Ip Kuppelkaamera Väljas Poe Ptz, Kaamera Reolink, Kaamera Onvif, Kaamera Surveil, Anpviz Poe, Kaamera Cctv Poe, Kaamera Wi Fi, HIKVISION.

Andur Brändi Sony
Tüüp IP Kaamera
Vaatenurk 100°
Säilitamine PUUDUB
Video Pakkimise Formaat H. 265
Päritolu CN(Päritolu)
Toetatud Mobiilne Süsteemid ios
Stiil Bullet Kaamera
Erilised Omadused Veekindel / Ilmastikukindel
Toide POE
Mudeli Number IPC-B840W-D)
Objektiivi (mm) 3.6 mm
Toide(V) DC 12V
IR Kaugus(m) 30m
TF Kaardi PUUDUB
Toetatud Operatsioonisüsteemid Windows 10
Brändi Nimi anpviz
Heli Väljund PUUDUB
Paigaldamine Pool
Tehnoloogia Kaugjuhtimisega
Ühenduvus IP/Võrk, Juhtmega
High Definition 4.0 Megapikslit
Megapikslit 4MP
värv Valge
Seinale Pool
Võrguliides RJ-45 10/100Mb Ethernet Pesa
Andur CMOS

Kirjutage arvutus!

Hikvision Ühilduv Anpviz 4MP POE IP-Kaamera Bullet Super Security CCTV Kaamera 30m IP66 P2P Danale Onvif Outdoor/Indoor Metallist

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted