6mm Must Ohutuse Silmad / Plastikust Nukk silmad Käsitöö Tarvikud Kandma Nukk Loomade Nuku Tegemine - 100 paari/palju

€5.86

Saadavus: On laos

m9391

6mm Must Ohutuse Silmad / Plastikust Nukk silmad Käsitöö Tarvikud Kandma Nukk Loomade Nuku Tegemine - 100 paari/palju Materjal: Plastik Suurus

U :6MM

konverteerimine : 1 inch = 25.4 mm või 1 mm = 0.0393 tolli

Värv nagu pildil Kogus, mida saad 100pairs tk käesoleva toote juures hinnakirjas Osa Nr.E06BC Märkus.

Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress

Pakkimine Detail

Iga tellimus on saadetud läbi, kasutades Mull ümbrik või multil ayer karbis .See kaitseb kaubad, kahjustades transiit, kui see jõuab iga kliendid'hand.

Umbes Laevandus

Maatükkide vedada EMS, DHL, UPS ja Fedex, tarneaeg on umbes 7-10 tööpäeva jooksul, kui nimetatud summa kilogrammi kohta, et on üle $150.

1) Maatükke vedada Hiina Post Air Mail, tarneaeg on umbes 8-20 tööpäeva jooksul, kui nimetatud summa kilogrammi kohta, et on alla $150.Maatükid on tavaliselt tarnitakse jooksul 1-2 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse(välja arvatud nädalavahetustel ja suur pühadel)

Makseviisid

Lihtsalt olla kindel, et maksta meile kaudu Moobo.ee Tingdeposiidileping .Teie makse on vaid välja, et meile pärast kinnitate olete kauba kätte saanud.

Tagasiside & Pärast-Müüki Teenust

See on teretulnud, et sa ei jäta meile positiivne tagasiside kui olete rahul meie üksused ja teenust.Lihtsalt võtke meiega ühendust esimese korraga, kui täita mingeid probleeme, meil on rohkem kui kümme aastat väärtuslikke kogemusi selles valdkonnas, selle tulemusena saame lahendada mingi probleem teie jaoks.Palun ärge jätke negatiivset tagasisidet või avatud vaidlus.Usaldage meid, kõiki õnnetusi saab lahendatud .

Märksõnad:Ohutuse Silmad N, Silma Ohutus, Ohutuse Silmad Läbipaistvus, Ohutuse Silmad 15, Ohutuse Silmad 16, Ohutuse Silma Nukud, Beebi Ohutuse Silmad, Kangas Ohutuse Silmad, Metallist Ohutuse Silmad, Ohutuse Silmad 20.

Materjal Plast
BJD/SD Atribuut Silmamuna
Toote Tüüp Nukk Tarvikud
Tüüp Tarvikud
Mfg Seeria Number ELUSTIIL
Mõõtmed 6mm
Mudeli Number E06BC
Sugu Unisex
Plastist Tüüp PVC
Hoiatus Laps alla 5 aasta vanad, tuleb kasutada täiskasvanu järelevalve
Brändi Nimi JSMETIO

Kirjutage arvutus!

6mm Must Ohutuse Silmad / Plastikust Nukk silmad Käsitöö Tarvikud Kandma Nukk Loomade Nuku Tegemine - 100 paari/palju

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted