8.0 tolli Huawei Mediapad T1 S8-701u / Au Pad T1 S8-701 Puuteekraani Klaas, Digitizer Paneel Esi Klaas Objektiivi Andur

€6.70

Saadavus: On laos

m94312

Kirjeldus:

* Ühildub: S8-701u

* Suurus: 8.0 tolli

* Värv: Must/Valge

* 100% Testitud enne Shipping

Pange tähele, värvi vaja enne osta,Kui värv ei ole märgitud, siis me saadame selle juhuslikult.Kui te ei ole rahul pärast kauba saate tagastada ja vahetada kaupu.Kuid ostja maksma edasi-tagasi transport laevandus tasu, Palun lugege toote kirjeldus hoolikalt läbi,aitäh!

Hoiatus:

*Paigaldusjuhend ei kuulu komplekti, Me ei vastuta mis tahes kahju, mis on põhjustatud installi see lisaseade, palun olla kindel, et sa tead, kuidas seda installida enne pakkumist,Tänan teid teie lahke mõista!

*Me lihtsalt ei saa garanteerida üks saite, mis on kooskõlas teie tablett,

*Palun ÄRA osta kui te ei nõustu A+ klassi ühilduva puutetundlik digitizer erinevate flex kaabel numbrid, nagu meie nimetus/kirjeldus/foto riigid on välja pakkumise turul, aitäh!

1. Iga ekraani on testitud enne shipping & 100% töö;Parandada/vahetada vanad, murdunud, pragunenud,kahjustatud või rikkis on puutetundlik.

2. Pärast kauba, ärge rebige film, ei pea kinni liim tagaküljel, test masin esmalt eemaldada vana ekraan, sisesta uuele ekraanile ja kontrollige, kas tundlikkus on normaalne.Palun proovige masina esimene.Veenduge, et kvaliteet on ok.Installi uuesti.see on lihtne põletada emaplaadi ja puutetundlik ekraan, me ei vastuta.

3.enne ühenduse katse võimu tuleb lahti ,Muidu on see põletada emaplaadi ja touch ekraan lihtsalt.Kui see ei tööta, me ei vastuta.

toote andmed:

Näpunäited:

* Touch Panel Digitizer: Kui top touch panel või klaas top, mis on mõranenud või katki, kuid pildi alla on fine,siis pead ainult Touch Panel (juhtpaneel).Nagu on näidatud allpool toodud joonisel

* LCD-Ekraan Ainult: Kui pilt on tehtud klaas on katki ja touch pancel EI ole siis on vaja ainult LCD-ekraan.Nagu on näidatud allpool toodud joonisel

* Täitke Ekraanil koos puutepaneeli ja LCD: Kui pealmine puutetundlik paneel on katki ja lcd pilt on kas must vedelik või krakitud teil on vaja tervet ekraani.

Märksõnad:S8 701u, Kate Au S8, Kalligraafia Jinhao, Ekraan Sülearvutile, 1024x600 Lcd, Hyawei Mediapad T3 10 Lcd, Au Tablett, Telefon T1, N156hge, Telefoni Rõngastaja.

Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number S8-701u
Toote Tüüp Tablett Touch Panel

Kirjutage arvutus!

8.0 tolli Huawei Mediapad T1 S8-701u / Au Pad T1 S8-701 Puuteekraani Klaas, Digitizer Paneel Esi Klaas Objektiivi Andur

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted