BLUEMOKY Väike Kuusnurk, Klaasid, Raamid, Naiste Metallist Anti Sinise Valguse Vaatemängu Raami Optiline Lühinägevus Retsepti Prillid

€8.91

Saadavus: On laos

m9490

Toote Info:

[Retsepti valmis raami] Naised klaasid, läbipaistev ekraan objektiive saab asendada retsepti läätsed.Palun asendatakse plaadi spetsialist.

[Classic retro stiilis] Inspireeritud küünte disain.Taga silla sobib mugavalt ja lisab võluv võlu.Peen luksus stiilis ring, ühendades retro ja kaasaegne stiil.

[Neutral] kuusnurk, kuju muudab kõige näo kuju, sujuvam ja joon kuju loob ilu, mis sobib naistele ja meestele.Sobib lühinägevus prillid ja lugemise prillid, nagu ühe

1. Valik Raam

2. Objektiivi Valik

3. Pakkuda andmed

4. Kinnita tellimus

Läätsed Explaination :

Standard Õhu Objektiiv Meie 1.56 indeks õhuke, Kerge ja löögikindel CR-39 objektiiv on kuni 17% õhem kui tööstusharu standardile.Pluss selle: ●kriimustuskindel ●UV-kiirguse eest Kaitsev ●Mittesfäärilisi ●Õhuke Mittesfäärilisi Läätsed soovitust võimsus: Lühinägevus- - ---- - BO: -0.00~-3.00; CYL: -0.00~-2.00 Hyperopia---BO: +0.25~+3.00; CYL:+0.00~+2.00 (LISA 15$) Silinder------CYL: +2.00~+4.00 või CYL:-2.00~-4.00 (LISA 15$)

Standard Õhu Objektiiv Meie 1.61 indeks õhuke, Kerge ja löögikindel CR-39 objektiiv on kuni 26% õhem kui tööstusharu standardile.Pluss selle: ●kriimustuskindel ●UV-kiirguse eest Kaitsev ●Mittesfäärilisi ●Õhuke ja kerge Mittesfäärilisi Läätsed soovitust võimsus: Lühinägevus- - ---- - BO: -0.00~-6.00; CYL: -0.00~-2.00 Hyperopia---BO: +4.00~+6.00; CYL:+0.00~+2.00 (LISA 15$) Silinder------CYL: +2.00~+4.00 või CYL:-2.00~-4.00 (LISA 15$)

Standard Õhu Objektiiv Meie 1.67 indeks õhuke, Kerge ja löögikindel CR-39 objektiiv on kuni 40% õhem kui tööstusharu standardile.Pluss selle: ●kriimustuskindel ●UV-kiirguse eest Kaitsev ●Mittesfäärilisi ●Ultar õhuke Mittesfäärilisi Läätsed soovitust võimsus: Lühinägevus- - ---- - BO: -0.00~-8.00; CYL: -0.00~-2.00 Hyperopia---BO: +4.00~+8.00; CYL:+0.00~+2.00 (LISA 15$) Silinder------CYL: +2.00~+4.00 või CYL:-2.00~-4.00 (LISA 15$)

Standard Õhu Objektiiv Meie 1.74 indeks õhuke, Kerge ja löögikindel CR-39 objektiiv on kuni 60% õhem kui tööstusharu standardile.Pluss selle: ●kriimustuskindel ●UV-kiirguse eest Kaitsev ●Mittesfäärilisi ●õhem Mittesfäärilisi Läätsed soovitust võimsus: Lühinägevus- - ---- - BO: -0.00~-12.00; CYL: -0.00~-2.00 Silinder------CYL: +2.00~+4.00 või CYL:-2.00~-4.00 (LISA 15$)

Mittesfäärilisi Objektiivid :

Mittesfäärilisi Objektiivid

moonutamata serva, vaata asja nagu tõeline

● Õhem ● Kergem ● Meelitama

Sioonist Objektiivid

moonutatud servad, moonutamise

Vahe on Sfääriline Lääts ning Aspherical Objektiiv Üldiselt, sfääriline lääts on paks ja pilt läbi objektiivi olla moonutatud.aspherical objektiiv on õhem, kergem ja mugavamaks wearers.Aspherical objektiiv on lai nägemus ja pilt läbi objektiivi on veel reaalne ja loomulik.Wearers ei tunne end väsinuna pärast seljas aspherical objektiiv pikka aega.

Anti-sinine Objektiivid :

Tavaline objektiiv

BlueReflect Objektiiv, DIGITAALNE EKRAAN, KAITSE kaitske oma silmi, kui samal ajal kasutatakse seadmetega (nt telefonide,arvutite,tahvelarvutite ja pakkuda Objektiivid: 1.56 Anti-Sinine 1.61 Anti-Sinine 1.67 Anti-Sinine

Photochromic Objektiivid:

sise -

Vähese valguse

pimestavad VALGUSE REGULEERIMINE ( Objektiivid Pakkuda: 1.56 Photochromic 1.61 Photochromic 1.67 Photochromic) Läätsed, mis tumedamaks, kui avatud väljaspool kerge ja jääb selge sees

Optometry Andmete Explaination :

Explaination: 1. OD-PAREM = Parem Silm, OS-Vasak = Vasak Silm 2. Kera (BO)=Kerakujuline, on jõudu meie retsepti, "+"tähendab, et kaugnägelikkuse ja presbüoopia, "-"tähendab, et lühinägelikkus.Kui "PL" või "Plano" on märgitud kohas BO teie retsept, palun sisesta 0.00 jaoks on see võimalus. 3. Silinder (CYL) = Silindriline, on diopter aste astigmatism.See number on ka "+" või "-" märke.Kui "DS"või "BO" või "sfäärilised" või "PL" on märgitud kohas CYL, see tähendab, et sa pole 0.00 astigmatism ja on võimalus vaja valida. 4. TELG on arv vahemikus 0 kuni 180 kraadi, ja tähendab, suuna oma astigmatism.Ei ole märk, enne kui see number. 5. PD-PUPILLARY KAUGUS = Pupillary Kaugus

PD (OU), kirjutatud "64", tähendab Binokli PD, mis on mõlema silmaga.

PD (OD), tähendab Monocular MAKSEVIIVITUSE parem silm, PD (OS), tähendab Monocular MAKSEVIIVITUSE vasak silm.Palun kontrollige raami suurus valitseja pilti ei saa kasutada, et mõõta oma vanad prillid.Palun kasutage oma mõõtmise tööriist, et kontrollida, suurus vana paari prille.(2-3mm vahe vastuvõetav)

Paksus läätsed sõltub mõned tegurid: 1. Retsepti tugevus.Tugevam retsepti, paksem objektiivi, kõik muu on võrdne. 2. Kaadri valiku/sobivus.Kõik muu on võrdne, suurem suurus objektiiv, seda paksem see läheb (paksus proportsionaalne suurus). 3. Suurem murdumisnäitaja, seda vähem materjali on vaja painutada, või keskenduda, valgus samamoodi, sama retsepti.Nii, higher indeks materjalist läätsed vähendavad ka paksus ja "Coca-pudelis" mõju.Aitab ühiste ebamugavustunne 1. Uued prillid 2. Uue Retsepti 3. Muuta raami kuju võib põhjustada ebamugavust. 4. Ebamugavustunne põhjustatud discordance retsepti ja objektiivi indeks. 5. Ebamugavustunne on tingitud sfääriline lääts.Esimese aeg proovida progressiivne Läätsed.See on väga oluline, et õppida, kuidas kasutada progressiivne prillid ja võib võtta mitu nädalat, et harjuda.Kui sa ikka tunned end ebamugavalt pärast mitu nädalat, võib muuta bifocal prillid või ühtse visiooni lugemine/vahemaa.

Märksõnad:Galaxy Prillidega Raam, Marchon Prillidega Raamid, Lõpetanud Lühinägevus Prillid Väike, Rimless Prillid Naistele, Lühinägevus Päikeseprillid Väike, Ce Lugemise Prillid, Muzz Prillid, Klaas Lühinägevus, Gargoyle Prillidega Raamid, Kuusnurk Klaas Raam.

Sugu NAISED
Naiste Optilised Raamid Gafas Transparente Mujer
Temple-Ühendus Kevad Hinge
Brändi Nimi BLUEMOKY
Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine FDA
Muster Tüüp Tahke
Raami Funktsiooni crystal teenetemärgi
Raami Materjal Taat
Mudeli Number 410002B

Kirjutage arvutus!

BLUEMOKY Väike Kuusnurk, Klaasid, Raamid, Naiste Metallist Anti Sinise Valguse Vaatemängu Raami Optiline Lühinägevus Retsepti Prillid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted