WiFi IR Kaugjuhtimispult Smart Home Hub Infrapuna Kontroll Aruka Elu Tuya APP Tööd Alexa Google ' i Kodu IFTTT USB-Laadimine

€7.26

Saadavus: On laos

m95399

Tehnilised andmed:

WiFi IR Remotc Kontrolli Toide: Mini USB , 5V-1A Infrapuna kaugus: 7M Infrapuna Nurk: 360 ° Maksimaalne vool: 110mA Maksimaalne võimsus: 0.55 w Traadita Tüüp:2.4 GHz Protokoll:IEEE 802.11 b/g/n Wifi kaugus:45m Töötemperatuur:0℃~ 50℃ (32°F~122°F) Tasuta app:Tuyasmart või Smart Elu.Tugisüsteemid: Android ja IOS.Workes koos Alexa Kaja ja google ' i kodus.Toote mõõdud(D*W*H): 68x 68x 24mm

Komplekti Kuulub:

WiFi IR pult * 1

Pildid

Tasumine

1. Lihtsalt nõustuda ainult maksmise meetodit Moobo.ee. 2. Kui oled lisanud üksused oma ostukorvi, siis palun pärast meeldetuletus makse ja lõpeta see. 3. Moobo.ee võtab tavaliselt aega, et kinnitada oma makse, nii et palun ära kiirusta.Me saadame teie kaup asap pärast kinnituse. 4. Predelivery, sul on veel võimalus muuta oma järjekord.Aga kui oleme saatnud kauba teie tahes vahetada nõudeid ei anta, sealhulgas ühe taotluse puudus.

Tarne

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Saadame tellitud kauba jooksul 2 tööpäeva jooksul pärast makse kinnitas Moobo.ee.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 3.Teie Tel number on väga oluline, et lähetamine. 4. Kui te ei ole saanud oma saadetise 45 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 5. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Tagastamine ja vahetamine poliitika

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.Laevanduse kulud kannab ostja. 2.Pakume ühe aasta garantii.esimene kuu, kui leida mingi probleem ,võtke meiega ühendust ,Kuid esimese 1 kuu jooksul pärast seda, kui olete kauba kätte saanud, laevandus tasu oma tagastatud halb kaup (oma koht Hiina) seda ei küsitud meid, sest me lihtsalt ainult kandma uue kauba asemel oma halb kaup (Hiina oma koht).Pärast 1 kuu, me ei kanna mingit laevandus tasud. 3. Palun võtke meiega ühendust enne operatsiooni tagastamise teie objekt, Kõik tagastatud tooted peavad olema ka oma originaal karp koos kogu lisavarustusega.

Kohta Tagasisidet

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

Märksõnad:Led Rf, Smart Home, Na Server, Kontroll Infrapuna, Infrapuna Tuya, Wifi Pistiku Pesa Temperatuuri Andur, Ir Smart, Alexa, Tuya Zigbee, Ir Remote Wifi.

Tugisüsteemid
Riigi Ühendamine Ready-to-Go
Suurus
Brändi Nimi lonchuck
Toide
Mudeli Number NAS-IR02W

Kirjutage arvutus!

WiFi IR Kaugjuhtimispult Smart Home Hub Infrapuna Kontroll Aruka Elu Tuya APP Tööd Alexa Google ' i Kodu IFTTT USB-Laadimine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted