Molekulaar-Köök Vaht Masin Peakokk Asjade Molekuli Gourmet Vahendid Vahugeneraator

€189.34

Saadavus: On laos

m102657

Palun pange tähele allpool esitatud

1. Ostjad peaksid kontrollima pakendi/kauba põhjalikult enne allkirjastamist kauba kättesaamisest.

2. Kui seal on mis tahes kahjude,võtke palun ühendust oma kohaliku DHL.UPS.FEDEX.TNT.EMS küsida kaebuste ja väidete või võtke meiega ühendust 24 tunni jooksul.

3. Selleks, et kaitsta oma punkte ja vältida kahju laevandus protsessi,kui saate paketi,sa peaksid kontrollima punkte,kui kõik ok,siis saad sisse logida.Kui saate teada, et masin on kahjustatud,ei saa sisse logida ja kaebuse kohaliku shipping company;Siis võta fotosid kahjustatud masin ja pakendis,kohe saada sõnum meile,me aitame teile lahendada probleeme.

Maksmine & Shipmen

1. Kõik kaubad saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast makse saamist(välja arvatud laupäeval ja pühapäeval).

2. Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress, meil on vaja oma õigust telefoni NR .veenduge, et esemed jõuavad teile.Kui soovite muuta laevandus aadress,palun teate selle kohta, et või võtke meiega ühendust.

3. Toote asukoht on Hiina.Siis me laeva objekt üle Maailma,laeva punkt DHL.UPS.FEDEX.TNT.EMS.ARAMEX või Lennupostiga .

4. Teenuse Transiidi Ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda,nagu hot müük hooaeg ja halb ilm,tarneaeg on natuke pikem.Eriti pühade ajal.

5. Kui kaup ei saabu varem kui 60 päeva.Palun võtke meiega ühendust korraga.Me jälgida saadetise ja vastata teile niipea, kui võimalik.Meie eesmärk on costomer rahulolu.

6. Palun teatavaks, et rahvusvahelise laevanduse tavaliselt kesta kauem kui kodu -, sest see on alus shipping teenuse osutaja ja toll.

Umbes maks & Lisatasu Eest

1. Ostja tasuma tolli-maksust/tollimaksu.

2. Hind ei ole kaasa arvatud mis tahes tollimaksu või tollimaksu tasumise,me ei vastuta selle eest.Sa võiksid konsulteerida oma kohaliku tolliasutuse, kui palju see on.

3. Kui teie piirkonnas on kauge piirkonnas, siis on vaja lisada eraldi tasu.

Tagasiside

Märksõnad:Vaht Masin Pool Bassein, Sr2ez, Deegrol, Molekuli Mudel, Pikk Spaatel, Kassitoit Märg, Rasva Magnet, Krüpto Kaevur, 3v Dc Led, Pahur.

Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine ROHS
Brändi Nimi LANBOSI

Kirjutage arvutus!

Molekulaar-Köök Vaht Masin Peakokk Asjade Molekuli Gourmet Vahendid Vahugeneraator

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted