Camal 1m/3.3 ft Värviline Kristall 14mm Kaheksanurkne Helmed String Suunda Vanik Lühter Lamp Kardin Sünnipäeva, Pulmapidu Osad

€8.99

Saadavus: On laos

m120985

Camal 1m/3.3 ft Värviline Kristall 14mm Kaheksanurkne Helmed String Suunda Vanik Lühter Lamp Kardin Sünnipäeva, Pulmapidu Osad

Materjal: K9 kristall , Super Sädelevat , Mitte akrüül-või plastik Värv: nagu foto näitas Kaheksanurkne rant suurus: 14mm Chrome sõrmus suurus : 11mm komplekti kuulub : 1m/3.3 FT bead chain Rakendamine:Pulmapidu Kaunistamiseks, Kodu Kaunistamiseks ,valgustus/lamp kaunistamiseks,kardina dekoratsioon Märkus: 1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh! 2. Palun lubage kerge mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Tasumine

1.Enamik maksetingimused on lubatud läbi Deponeerimine,SRILL,VIISA,WESTERN UNION,QIWI RAHAKOTT,krediitkaart. 2.Kui te vastate probleeme jooksul makse töötlemise,pls võtke meiega ühendust aitab. 3.Deponeerimine on väga turvaline ja mugav.

Laevandus

1.Me laev sa elemendil -72 24 tunni jooksul pärast teie makse on lõpetanud Kontroll Moobo.ee. 2.Palun veenduge, et teil on pakkuda õige kohaletoimetamise aadress tasumise ajal. 3.See võtab 1 -3 tööpäeva shipping China. 4.Me ei vastuta võimalike avariide / õnnetuste, viivitusi Või Muid küsimusi, mis on eest vastutab shipping service. 5.See madalam hind ei kajasta kokku hind, mida makstakse turul väärtust.toote kohta ja ei kehti riikide eri tariifse reegleid. 6.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

Garantii-ja Tagastamine

Kui teil on tunne pettunud esemed, ütle meile jooksul 2 päeva tarne.Kaubad tuleb tagastada algses seisukorras tagastamise/vahetamise.Laevanduse kulud on ostja.Me hoolime iga ostja ja teeme Oma parima, et lahendada mis tahes probleemid.Teie rahulolu on alati meie esimene prioriteet.

Tagasiside

1.Teie tagasiside on väga hinnatud meie poolt. 2.Kui olete rahul meie teenust, me ootame teie aktiivset VIIS TÄRNI tagasisidet. 3.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside, me töötame teiega, et lahendada probleeme.

Märksõnad:Köök Lamp, Dinosaurus T-rex Mänguasi, Chandelie Kristall, Rant Kardin, Rant Kardin Ukse, Crystal Kristallide Osad, Lambi Klaasi Vanik, Ruut Kristall Kuulike Kardin, Crystal Prism, Crystal Vanik.

Rõnga värv Chrome ' i
Kogus 1m/3.3 ft Vanik
Materjal Kristall
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Tüüp Kristall Lühter
Kaheksanurkne Rant suurus 14mm
Sõrmus suurus 11mm
värv valikuline

Kirjutage arvutus!

Camal 1m/3.3 ft Värviline Kristall 14mm Kaheksanurkne Helmed String Suunda Vanik Lühter Lamp Kardin Sünnipäeva, Pulmapidu Osad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted