Nema 17 Suletud Ahela Stepper Motor & Driver Kit Hübriid Servo Samm Juhi & 42mm 0.4 N. m DC Mootor Koos Kodeerija

€61.83

Saadavus: On laos

m133963

Nema 17 Suletud Ahela Stepper Motor & Driver Kit Hübriid Servo Samm Juhi & 42mm 0.4 N. m DC Mootor Koos Kodeerija

Pakett sisaldab: 1 Töö HB808C juht 1 töö 42-HB250-40B mootor 1 töö kodeerija kaabel

Juhi Futuurid 1. Aopting uue põlvkonna 32 bit DSP ja vektori juhtimise tehnoloogia 2. Stepper mootor suletud ahela süsteemi, ei kaota kunagi samm 3. Parandada mootori väljundvõimsus pöördemomendi ja töötamise kiirus(kasv 20%, kui tavaline stepper motor) 4. Nr praegune valik, automaatne cerrent reguleerimine, mis põhineb koormus, madalam temperatuur tõuseb, laiendada kasutades elu mootor. 5. Sobib kõigile mehaanilise koormuse tingimustes (hõlmata madala jäikuse vöö rihmaratas ja ratas), ei ole vaja kohandada saada parameeter. 6. Mootori tööd sujuvalt ja madal vibratsioon, kõrge dünaamiline jõudlus kiirendus ja aeglustus. 7. Nr vibratsioon, kui kiirusega mootor langeda nullini suur kiirus. 8. Impulsi reageerimise sagedus võib ulatuda 200KHz. 9. 16 kioskites microstep alarajoon seade, kõrgeim 51200 microsteps / rev. 10. Üle-praegune, üle-pinge ja asukoht ultra-erinevus kaitse funktsiooni. 11. Sobib Nema 17 servo mootor 12. Toitepinge 24-80VDC.

Juhi Parameeter

Toote mudel: HB808C Sisend pinge: 24VDC-80VDC (Soovitatav 36VDC/48VDC)

Mootori Parameeter

Toote mudel: 42-HB250-40B Samm Nurk(kraadi): 1.8 Mootori pikkus: 60mm Praegu: 1,5 A Ettevõttes pöördemoment: 0.4 N. m Sisend: 12-60VDC Max staatiline moment: 0.4 kg.cm

Vedu Kui te tellida, plase valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu eest (välja arvatud juhul, tasuta shipping).Saadame elemendil on üleandmise ajal, kui teie makse on lõpetatud.Me teavitame teid, kui on vaja muuta, et teiste laevandus meetod või hilinemise shipping.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me wiil ei väljasta tasu keelduda saadetiste.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.Tagastab Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on intheir algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.Garantii Pakume the1-kuu-tasuta asendamine.Ostjad võivad nõuda toote asendamist 15 päeva jooksul alates sinu kätte toodet.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.Pakume ka 12-kuulise tasuta hooldust.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.Kui mõni selle osa on vaja välja vahetada,ostja peab tasuma ka kohtukulud osad tuleb asendada.Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me seda saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.Tagasiside Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Jätke palun tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled veendunud, wiht meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Nema 17 Sätestatud, Servo Motor Kit Cnc, Nema 17 Vähendada, Snap Tegija, Lähedal Aasa Nema 17, Nema17, 4 Samm-mootori Draiver, 12v Mootor, Mootor Nema17, Lihtne Servo.

Brändi Nimi ORIZER
Mudeli Number HB808C
Mootor Sisend 12-60VDC
Sertifitseerimine CCC
Mootori Mudel 42-HB250-40B
Encoder Lisatud
Holding Torque 0.4 N. m
Garantii 1 Aasta
Tüüp Hübriid
Max staatiline moment 0.4 kg.cm
Faas 2
Juht sisend pinge 24VDC-80VDC
Samm Nurk(kraadi) 1.8
Juhi mudel HB808C
Mootori Pikkus 60mm
Praegune / Etapp 1,5 A

Kirjutage arvutus!

Nema 17 Suletud Ahela Stepper Motor & Driver Kit Hübriid Servo Samm Juhi & 42mm 0.4 N. m DC Mootor Koos Kodeerija

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted