RongXing 8 Värvid Valge/Roheline/Sinine Kivi Birthstone Rõngad, Naised Ühes Reas Ringi Tsirkoon Midi Ringi Hõbedane Värv Ühine Ehted

€2.51

Saadavus: On laos

m14254

Metall: Valge Kullaga Täidetud Peamine Kivi: Tsirkoon Ringi Kaal: Umbes 2g Sõrmus Suurus(umbes): 6/7/8/9/10 Mis on Kullaga Täidetud ?Kullaga Täidetud Ehted on tahke kiht kvaliteedi kuld soojuse seotud sisemise juveliirid metallist..See on kõik suur omadused kullast ehteid.See on extermely kauakestev ja kui hoolitseda kestab te elu.Palun teadus-Kullaga Täidetud Ehted internetis, et leida rohkem teavet selle suure uue toote.Ei võrdle kullaga täidetud ehete, et pinnatud ehteid, kuna puudub võrdlus.Makset võtame ALIPAY .võite maksta ka via Western Union, Moneybookers, Visa, MasterCard krediitkaardiga,pangaülekandega Shipping Details Esemed saadetakse Hiinast kaudu lennupostiga.See kestab tavaliselt umbes 30-45 päeva, et saada selleks, mis ei kuulu nädalavahetusel ja puhkuse.

Tarneaeg sõltub posti protsessi ja muud tegurid, võib see kestab kuni 60 tööpäeva.Müügitingimused

Loodan, et teile meeldib minu teemad .Kui te ei ole rahul nendega, Palun võtke minuga Ühendust 7 päeva jooksul ja ma korraldab vahetamist või raha tagastamist oma 100% raha.Mingeid probleeme ei saa lahendada ilma jättes negatiivne/neutraalne tagasiside.Ma olen valmis tegema kõik ostes õnnelik.

Kohta Tagasisidet

Ärge kõhelge meiega ühendust läbi Moobo.ee kirja, kui teil on mingeid probleeme.Me oleme pühendunud oma 100% klientide rahulolu.

Me väga hindame teie POSITIIVSET tagasisidet.Palun ärge jätke negatiivset tagasisidet ilma küsimata appi.

Palun ÄRGE jätke negatiivne või neutraalne tagasiside kui te pole saanud punkt 30 päeva jooksul, kuna me oleme nimetatud tarneaeg korduvalt.

Teie Rahulolu on meie prioriteet!

Märksõnad:Kollane Jade Rõngad, Kuld Sõrmus Rohelise Kivi Mens, Mehed Roheline Jade Rõngad, Padora Birthstone Ringi, Jade Kuld Rõngad, Roheline Kalliskivi Rõngad, Jan Birthstone Ringi, Araabia Ringi Naised Kulla Kivi Ring, Vintage Naine Tsirkuse Kivi Ring, Nov Birthstone Ringi.

Stiil Trendikas
Seade Tüüp PUUDUB
Funktsioon Pulmad & Engagement & Gift & Pool
Naiste Ehted Meeste Ehted
Rõngad Tüüp Pulm Ansamblid
rõngas Naiste Sõrmus
Materjal Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid
Sugu NAISED
Kingitus Väljavalitu & Naise Ja Sõbranna
Müügi Viis Jaemüük & Hulgimüük
Brändi Nimi Rongxing
Metallide Tüüp 925 Hõbe Täis
Rõngad Mens Sõrmus
Et üle $200 Tasuta kohaletoimetamine DHL/EMS
Ehted Ehted
Trahvi või Mood Mood
Mudeli Number XC0028
Kuju\muster RING
Sündmus Pulmad
Toote Tüüp Rõngad
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Kvaliteeti kõrge
Pinna Laius 6mm

Kirjutage arvutus!

RongXing 8 Värvid Valge/Roheline/Sinine Kivi Birthstone Rõngad, Naised Ühes Reas Ringi Tsirkoon Midi Ringi Hõbedane Värv Ühine Ehted

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted