AHD Antiriot Dome Kaamera Metallist 720/1080 Infrapuna NightVision IRC XM330+Sony323 BNC DC 12V Turvalisuse Järelevalve CCTV

€14.33

Saadavus: On laos

m14303

Tarkvara Allalaadimine:http://www.xiongmaitech.com/et/index.php/service/alla/83 Avatud Platdorm(SDK):http://open.xmeye.net/en/ Välimus: Funktsioon: Efekt: XM310+H62 XM320+SC2235 XM330+SC2235 XM330+IMX323 Tarvikud:

Power Adapter

Kaabel

Maksmine 1.Kui teil on mingeid probleeme maksmisega,siis palun võtke meiega ühendust,me oleme tehase Meil on võime pakkuda kvaliteetseid tooteid ja konkurentsivõimelise hinnaga! 2.Kui teil on vaja osta rohkem kaupu, kuid hind ei ole väga odav, siis palun võtke meiega ühendust! 3.Saame pakkuda täielik komplekt videovalve tooteid,nii et kui sa tahad tooteid ,kuid ei leia meie poest,võtke meiega palun ühendust!Laevandus 1.Punkt mida tarnitakse piires 1-3 tööpäeva jooksul. 2.Kui teil on oma Logistika agent,ütle meile, me võtame toode seal. 3.Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul pärast tasumist, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse. 4. Ostja vastuste eest (juhul) kõik tulumaksu või KÄIBEMAKSU mingil juhul.Garantii ja Garantii 1.30 Päeva Raha Tagasi Garantii, Kui te ei ole rahul toote ostetud meilt.Palun teavitage meid kirjalikult 30 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest.Meil aitab sul tagasi ja tagastab punkt.Palun pange tähele, et postages / custom tasud(kui on olemas) spended sellises järjekorras on kliendi kulu. 2.Tasuta Asendamine Kui te saate mitte-nii-kirjeldatud e.g.vale, vale, osa puudu) kirje, palun võtke meiega ühendust, kui saad punkt.Me korraldame asendada niipea, kui asi on kinnitust leidnud. 3.Tarnijate Garantii, pakume ÜHE AASTA selle toote garantii.Kui teie kirje on mis tahes garantii küsimus, palun võtke meiega ühendust rahuldava lahenduse.Ostja kannab postikulud tagasi.Kui mõni selle osa on vaja välja vahetada, ostja peab tasuma ka kohtukulud osad tuleb asendada.Klienditeenindus 1.Tagame, et kõik meie esemed on "nagu on märgitud" nende kirjeldused.Meie eesmärk on 100% klientide rahulolu iga müügi meil täielik. 2. Meie tooted on otse tehasest, ei ole keskel mees, ole kõrge markup, mistõttu saame pakkuda kvaliteeti punkte veel väga konkurentsivõimelise hinnaga. 3. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust esiteks, enamik on sellele reageerinud, 12 tööaega.Muu poliitika 1. Tagame, et kõik meie esemed on "nagu on märgitud" nende kirjeldused.Meie eesmärk on 100% klientide rahulolu iga müügi meil täielik. 2. Meie tooted on otse tehasest, ei ole keskel mees, ole kõrge markup, mistõttu saame pakkuda kvaliteeti punkte veel väga konkurentsivõimelise hinnaga. 3. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust esiteks, enamik on sellele reageerinud, 12 tööaega.Tagasiside 1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid. 2.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Kaamera Secur, Bnc Pistik, 1080p Ahd Kaamera, Imx290 Sony, Imx385, Dahua, Hamrolt, AHD, Kaamera Yi Dome X, Kõrge Resolutsiooniga Kaamera.

Mudeli Number VDAD-40DBX
Toide(V) DC 12V
Säilitamine PUUDUB
Tüüp AHD Kaamera
Stiil Kuppelkaamera
Toide Tavaline
High Definition 2.0 Megapikslit
Seinale Lagi
Brändi Nimi VOLDRELI
TF Kaardi PUUDUB
Mõõtmed (L x W x D)(mm) 12*12*10cm
IR Kaugus(m) 15M
Ühenduvus Suletud Süsteem/CCTV Juhtmega
Tehnoloogia Kaugjuhtimisega
Voolutarve(W) 10W
värv Valge
Pixel 2MP
Paigaldamine Lagi
Minimaalne Valgustus(Lux) 0.01 Lux
Toetatud Operatsioonisüsteemid No
Heli Väljund PUUDUB
Objektiivi (mm) 3.6 mm
Erilised Omadused antiriot
Andur CMOS
Vaatenurk 90°
Võrguliides PUUDUB

Kirjutage arvutus!

AHD Antiriot Dome Kaamera Metallist 720/1080 Infrapuna NightVision IRC XM330+Sony323 BNC DC 12V Turvalisuse Järelevalve CCTV

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted