Paindlik Reguleeritav Teleskoop Auto Avastamise Objektiivi Teleskoopsilindrit Kontrolli Peegel Laiendada Auto Nurga Alt Vaadata Pliiats

€5.60

Saadavus: On laos

m161658

Kirjeldus:

See toode on valmistatud roostevabast terasest ja tugev ABS plastik, vastupidav ja vastupidav, ohutu ja keskkonnasõbraliku kasutamise.See on 2 ekstra eredat LED-tuled, mis hõlbustab kontroll raske näha ja raske jõuda valdkondades sõidukid, machinary jne, lihtsalt peering arvesse tume pragudeta oma tööruumi.

Samuti funktsioone 360 kraadi pöörlevad kuulliigendist ekstra vaatamise võimeid, mis võimaldavad kontrolli peegli pöörlevad vabalt, kuid kellel on soovitud asendis.

Ideaalne vahend toolmakers, machinists, inspektorid ja mehaanika, automaatika teeb selle eriti kasulik pimedas ja hard-to-vt kohad.

Tasub osta.

Omadused:

1.Valmistatud roostevabast terasest ja tugev ABS plastik, vastupidav ja vastupidav, ohutu ja keskkonnasõbraliku kasutamise.

2.See on 2 ekstra eredat LED-tuled, mis hõlbustab kontroll raske näha ja raske jõuda valdkondades sõidukid, machinary jne, lihtsalt peering arvesse tume pragudeta oma tööruumi.

3.Samuti funktsioone 360 kraadi pöörlevad kuulliigendist ekstra vaatamise võimeid, mis võimaldavad kontrolli peegli pöörlevad vabalt, kuid kellel on soovitud asendis.

4.Mugav käepide pehme, mittelibiseva ABS grip, mis on ette nähtud kindel kontroll.Pikkust saab reguleerida vastavalt erinevate olukord.

5.Ideaalne vahend toolmakers, machinists, inspektorid ja mehaanika, automaatika teeb selle eriti kasulik pimedas ja hard-to-vt kohad.

Kirjeldus:

Seisukord: 100% Uhiuue

Materjal: Sulam, Teras & ABS

Värv: mis on Näidatud pildil

Peegel Suurus: Umbes. 5 * 8cm / 2.0 * 3.1 tolli

Käepideme Pikkus: Umbes. 30~65cm / 11.8 * 25.6 tolli

Komplekti Kuulub:

1 * Sõiduki Ülevaatuse Peegel

Märkus:

Värvi kummist rõngas on saadetud juhuslik.

Märksõnad:Must Peegel Amulett, öö, Mõlk Remont, Auto Tööriistakomplekt, Nikon Tamron, Laser Tasandil, Auto Mehhaanik Tööriist, Teleskoobi Peeglite Komplektid, Auto Remondi-scratch, Teleskoop Peeglid.

Mudeli Number Q2372-01
Kohaldatav ulatus Kodu, auto remont, kodu
värv must
Peegli suurus 50x80mm
Materjal Roostevabast terasest,ABS
Tüüp Kombinatsioon
DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Brändi Nimi Kitbakechen
Suurus 300mm-650mm
Päritolu CN(Päritolu)
Kuju Ruut
Taotlus Leibkonna Tööriistade Komplekt

Kirjutage arvutus!

Paindlik Reguleeritav Teleskoop Auto Avastamise Objektiivi Teleskoopsilindrit Kontrolli Peegel Laiendada Auto Nurga Alt Vaadata Pliiats

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted