61Pcs Disney Moana Teema Kids Sünnipäeva Teenetemärkide Tassi Plaat Laudlina Festival Kingitus Kotid Moana Lauanõud Pakkumise

€6.90

Saadavus: On laos

m191930

TOOTE KASUTUSJUHENDIT

Teema: Moana

1.Tassi 10tk/20pcs

2.Plaadid 10tk/20pcs

3.Kingitus Kotid 20pcs/20pcs

4.Laudlina 1tk/1tk

User:Sest 10/20 inimesi

Suurus: Cup-7.5*8.5*5.2 cm

P hilja-7inch

Kingituste kott-16.5*25cm

Laudlina-108*180cm

Märkus: 1.Tänu küljest mõõta, suurus võib olla 1-3 cm viga

2.Erinevad Jälgida, et värvus võib olla natuke erinev.

NÄITA TOOTE

Ostja Lugemine

1. Me üldiselt jätkata tellimused 24 tunni jooksul, kui makse on receivdAbove tarnekuupäeva On Ainult Viide, Mõnikord On Hilineb Pühade ajal, Festivalid, Halb Ilm, Tolli Jne. 2. Hind ei ole sealhulgas Custom Duty,Kaug-Ala Tasu või muud makstavad Tasud kullerile.Peate maksma 30USD rohkem kui teie aadress on kõrvalises Piirkonnas. 3. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal.

Laevandus ja tagastamise kord

1. Objektid on võimalik kontrollida ja pakendatud ning enne, kui me saata neid ,veendumaks, et meie kliendid on saanud heas seisukorras. 2.Me ainult laeva kinnitas, et.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 3. Kui te ei ole saanud oma maatükil eeldatav tarneaeg,palun võtke meiega ühendust,me jälgida shippment ja replyn teile varsti. 4. Pakume ka express shipping nagu DHL, UPS, EMS jne, palun võtke meiega ühendust kui teil on hädasti vaja see või kogus on suur. 5. Me võtame tulu ja toetused 15 päeva jooksul pärast tellimuse täita, palun võtke meiega ühendust.

Tagasiside:

1. Palun jäta 5-tärni tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me hindame seda (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni, tarneaeg 5-tähte). 2. Kui tooted teile on saabunud oli vigastatud või valesti stiile, palun ärge jätke ühtegi negatiivset tagasisidet esimene, palun, palun võta meiega ühendust, me tegeleme sellega ja töötada välja parimad lahendused, Teie rahulolu on meie motivatsioon paremini teha.

Märksõnad:Toole Sünnipäeva, Sünnipäev Pool Decor, Kate Tabl, Täielik Teenetemärgi Komplekt, Vaiana, Laste Jooga, Sugu Paljastada Jalgpalli Pool Tarvikud, Cocomelon Mänguasi, Raamatu Tass Tassi, Juuniorid Disney Riided.

värv nagu pildil
Päritolu CN(Päritolu)
Moana poole teema Moana Pool Tarvikud
Mudeli Number disney moana
Moana partei teenetemärgi Moana pool soosib
Teema moana
Sündmus Emadepäev
Moana pool laudlina Moana pool kingitus kott
Materjal Cowhide raamat
Brändi Nimi Disney
Tüüp Hulgimüük No
tingimus 100% kõrge kvaliteediga
Tüüp sündmus & pidu tarvikud
Komplekt Tüüp Jah
Ühekordsed Nõud Tüüp Ühekordsed Nõud Komplekti
Moana pool tassi Moana pool plaadid
Moana pool salvrätikud Moana osaline komplekt
muster ingel
Moana poole toruga Moana partei lipu/banner

Kirjutage arvutus!

61Pcs Disney Moana Teema Kids Sünnipäeva Teenetemärkide Tassi Plaat Laudlina Festival Kingitus Kotid Moana Lauanõud Pakkumise

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted