DIDseth 1080P päikesepaneel Väikese Võimsusega Mini Aku Kaamera Väljas IP Wifi Kaamera 2MP PIR Smart Home Wireless Security CCTV Kaamera

€46.24

Saadavus: On laos

m20857

Toote Funktsioon: 1.1080 P HD kvaliteediga pilti. 2.Traadita WIFI ip-võrgu ühendus, toetus 64G TF-kaardi ja cloud storage. 3.Mobiiltelefoni ühendada WIFI ip kaamera , reaalajas video-kõne, toetus-kaks-viis häält, kaugseire 4.Sisseehitatud liitium aku toide ja USB port, kiire laadimine 5.PIR inimese keha remote sensing alarm funktsioon ja vajutage äratuse teavet omaniku mobiiltelefoni, kaamera on värviline. 6.10 meetrit Infrapuna night vision. 7.Toetab ilma võrgu salvestamine ja sündmuse taasesituse. 8.Väljas veekindel IP66.Toote Parameetrid: Pildi sensor: 2 miljonit 1080P COMID andur 1/2.7 Video stream: 1920*1080/15 fps 640*360/30fps Video režiim: Toetus automaatne valge tasakaal automaatne võimenduse kontroll, automaatne taustavalguse kompensatsioon, digital wide dynamic Öise Nägemise Režiim: Automaatne aktiveerimine päevase ja öise režiimi vahel Infrapuna kaugus: 850nm infrapuna, tõhus valgustus vahemaa umbes 10 meetrit WiFi : Hisilicon Hi3131A Väikese Võimsusega Wi-Fi Kiip Lääts: 3.6 mm objektiivi Aku eluiga: Toetus kohta 15 päeva jooksul pidevalt vihmane ilm Laadimine: USB-port maksustamise, Päikesepaneel(sulle võimalust) Wake-up/une aeg: 15S/30S/60S/nr magada Video Kodeerimise: H264 WiFi sagedus: 2.4 GHz WiFI protokoll: WIFI802.11b/g/n helisignaali: toetus Video taasesitus: aeg taasesitus ja cloud storage taasesituse Intercom: Toetus

Metallist Kest Ilmastikukindel

Valmistatud veekindel kest, mis muudab kaamera teeb kaamera väljas vastupidavad, et tuul, lumi, vihm ja äike.

Liikumistuvastus

Meelde ainult siis, kui tegevus on tulemuslik

Kahesuunaline Audio

Sisseehitatud veekindel mikrofon & kõlar, ükskõik kui kaugel, saate hõlpsasti rääkida kaudu päikese IP kaamera .

IR Night vision

Erakordse 15m night vision, saate selgelt näha isegi pimedas.Päeval või öösel, õues või siseruumides, ei peatu kaitsta teid.

Sisseehitatud Laetav aku

Päikesepaneelid muuta päikeseenergia, mis annab energiat, et kaamera nii, et kaamera saab alati käivitada.

Remote Vaatamine

Ükskõik, kus sa oled, saate kaugjuhtimise teel telefoni juurdepääsu kaamera, et näha live streaming ja viibida ühendatud.

Micro SD Kaardi & Cloud Storage(Vaja Maksta)

*SD-kaart salvestab kui liikumistuvastus on käivitunud. *Kaamera toetab post-rekord.Kui SD-kaart on täis, siis on automaatselt katta vana video.

Pakett Sisaldab:

1.1*Taaslaetavad IP wifi kaamera(Bulid-aku) 2.1*päikesepaneel(teie valik) 3.1*Alustest 4.1*Kasutusjuhend 5.1*Tarvikud

KKK

Q: kas aku On laetav?Kas ma pean ühenda toiteadapter kaamera?A: JAH, aku on laetav.Ja teil ei ole vaja kasutada power adapter power kaamera.TÕSI, TRAADI-FREE.Q: kas On olemas toiteplokk tarvikute?A: EI OLE.Kuid see on kaasas toitekaabel universaalne 5V 2A toiteplokk.Q: Kui kaua aku kestab, kui aku on täis laetud?A: aku töötab 840 min.by anduri käivitada, remote vaatamine ja kaug-taasesitus. (PS: Registreerimine saab teha ainult mikro-SD-Kaardi andur käivitab)

Märksõnad:Kaamera Low Power, Aku Legend, Aku Kaamera Wifi, Wsr Smart-kaamera, Kaamera Päikese Wifi, Kääride, Kaamera Pir Wifi, Aku Ip Kaamera, Cctv Süsteem, Aku, Cam Ip-wifi.

Objektiivi (mm) 3.6 mm
Päritolu CN(Päritolu)
Toetatud Operatsioonisüsteemid No
värv Valge
Vaatenurk 85°
Infrapuna kaugus
RAKENDUSE Nimi i-Cam+
Mudeli Number N47-200
High Definition 1080P(Full-HD)
Alarm Tegevus FTP Foto
Andur Brändi Sony
Veekindel reiting
Andur CMOS
Video Pakkimise Formaat H. 264
Erilised Omadused Veekindel / Ilmastikukindel
Toetatud Mobiilne Süsteemid ios
Tehnoloogia Kaugjuhtimisega
Tüüp IP Kaamera
Minimaalne Valgustus(Lux) 0.01
Sertifitseerimine CE
Ühenduvus Wifi
Toide Tavaline
Brändi Nimi DIDSeth
IR Kaugus(m) Umbes 10m
Toide(V) 1.3 V
Seinale Pool
Pildi Sensor
Võrguliides Wi-Fi/802.11/b/g
TF Kaardi PUUDUB
Säilitamine 64G
Paigaldamine Tavaline
Heli Väljund PUUDUB
Mõõtmed (L x W x D)(mm) 155*180*14
Video stream
Megapikslit 2MP
Stiil Box Kaamera
Voolutarve(W) 1.3 W

Kirjutage arvutus!

DIDseth 1080P päikesepaneel Väikese Võimsusega Mini Aku Kaamera Väljas IP Wifi Kaamera 2MP PIR Smart Home Wireless Security CCTV Kaamera

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted