Moe-Köögi Seinal Kell, 3D Eemaldatav Kaasaegse Loomingulise Söögiriistad Köök Lusikas-Kahvel Kella Peegel Seina Decal Seina Kleebis Ro

€10.75

Saadavus: On laos

m21107

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } mis te arvate, mis on see, kui sa nägid seda esimest korda?A söögiriistade sahtel või kaunistamiseks?Ei, see on naljakas ja loominguline kaasaegne söögiriistad kella.

Koos lusikas või kahvel kõrval iga number, tunni osuti on mõeldud nagu super mini kahvel ja minuti osuti nagu mini nuga.

Valmistatud high-end roostevabast terasest, stabiilne, vastupidav ja lihtne puhastada.Kaunista oma köök või süüa ala, millel on käesoleva tähelepanu saada kella.

On asjakohane, et iga teenetemärgi stiilis, nii et ei ole vaja muretseda kella kokkupõrge vastu mööbel.Saab riputada see seinale oma magamistuba, köök, uuring, elutoas või kuskil mujal, mida soovite kaunistada oma kodu unikaalne ja romaani stiil.

See on ka ideaalne restoran, kohvik, KTV, kabinet, baar, ja nii edasi.Naudi imetledes silma oma külalisi!

värvus:Värviline

Ainulaadne Stiil: Köögi-Ja Lauanõude

Stiil: Kaasaegne Mood

Kellaaeg: Analoog

Materjal: Roostevaba Teras

Powered by: 1 x AA Patarei ( Ei Kuulu komplekti )

Toote mõõdud (L x W x H) : 32 x 32 x 4 cm

Pakendi Sisu: 1 x Romaan Roostevabast Terasest Nuga-Kahvel Lusikas Analoog Kella Kodu Kaunistamiseks

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Voodi Komplekti Pole Tants, Beež Koor Vari, Bambusest Sokid Liner, Anti Varroa Suitsetaja, Küpsetamine Terasest Weber, Loomade Pliiatsid Palju, 230w Kõlar Juhatus, Must Pudi Merevägi, Audio Eraldaja 21.

Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Moe-Köögi Seinal Kell, 3D Eemaldatav Kaasaegse Loomingulise Söögiriistad Köök Lusikas-Kahvel Kella Peegel Seina Decal Seina Kleebis Ro

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted