Mini HD 3.9 mm Pehme Ja Kõva Endoscope Kaamera Arvuti USB-Android Tüüp C Endoscope Kaamera 5.5,7 ,8 mm Diameetriga Veekindel 5M 10M

€10.61

Saadavus: On laos

m25220

Kohaldatava stseeni:

Kuidas kasutada:

1.Android telefonid: Skaneeri QR-kood Käsitsi installida APP, või minna allalaadimise link installige RAKENDUS, siis kuvatakse ikoon, liikuva töölaua ikooni, toodet on võimalik kasutada.See on väga lihtne kasutada see android endoscope, lihtsalt alla laadida Rakenduse, ja lisab endoscope oma seade, on App automaatset tunnustamist see (palun veenduge, et teie telefon on OTG, uv-c funktsioon ja toetab välise kaamera). 2. Arvuti: installige tarkvara arvutisse fistly (alla laadida internetist), seejärel avage tarkvara, ühendage kaamera arvuti, draiver installitakse arvutisse automaatselt.Pärast, et seda kaamerat saab kasutada arvuti tarkvara.

Pange Tähele :

1. See punkt töötab ainult Android 4.0 ja eespool 4.1,4.2 süsteem telefon Ei toeta iOS süsteemi; Toetada Android Telefon, mis on OTG ja uv-c funktsioon (Teie nutikas telefon peab olema Tõeline, mis on litsents ja toeta väline kaamera, veenduge, et see ei shield välise kaamera). 2. Kuidas tuvastada, kas telefon on OTG ametikoht: a.Sa pead olema OTG kaabel.b.Kasutada OTG kaabli abil ühendage telefon mõned seadmed, nagu klaviatuur, hiir, U disk, ja siis saab seda kasutada tavaliselt, see tähendab, et telefon on OTG funktsioon. 3. See kaamera on lähedal fookuse kaugus kaamera fookuskaugus on 3cm kuni 8cm.kui fookus kaugus on üle 8cm, see ei saa saada selge pilt. 4. Palun lugege eespool punktid hoolikalt läbi.Palun kontrollige hoolikalt oma telefoni enne tellimist, või me ei vastuta tingitud põhjustel eespool.

Märksõnad:Camara Kaamera Digitaalne, Web Kaamera, 3 Usb Endoscope, Usb-ühenduvus Android, Auto Endoscope 13, Endoscope Video Kaamera, Ds Kaamera, Endoscope Kaamera 10 M, 5 Endoscope Usb, Apple Video Endoscope.

Päritolu CN(Päritolu)
Veekindel reiting IP67
Kokkupuute lamp Automaatne
Objektiivi (mm) 3.9 mm
Resolutsioon 640 * 480
Toote kasutamine Endoscope camera/kaamera
Toide 5V
kaadrisagedus 30 kaadrit sekundis
Suurus 5 /10M line length optional
Brändi Nimi kinwinner
Video Formaat AVI
Foto formaat JPEG
Toote nimetus tpye-c interface/andriod interface/pc arvuti liides
Toetab arvuti XP VISTA W7 W8
Sertifitseerimine FCC
Valgusallikas 6 reguleeritav LED tuled
töötemperatuur 0 kraadi kuni 70 kraadi
Toode kaamera/endoscope/endoscope kaamera
Vaatenurk 70 kraadi
Pistiku Tüüp USA Pistik
Mudeli Number AN100
Anduri suurus 1/9 tolli
Toode Kategooria Endoscope Kaamera HD/mini Camera/USB Endoscope
Objektiivi Läbimõõt 3.9 MM/5,5 MM/7/8MM
Traat Tüüp Pehme Traat

Kirjutage arvutus!

Mini HD 3.9 mm Pehme Ja Kõva Endoscope Kaamera Arvuti USB-Android Tüüp C Endoscope Kaamera 5.5,7 ,8 mm Diameetriga Veekindel 5M 10M

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted