SANNCE Bullet IP Kaamera 4MP Home Security Kaamera kahesuunaline Audio Traadita WiFi Mini Kaamera Öise Nägemise CCTV Dual Kaamera Hoidmine

€36.02

Saadavus: On laos

m26668

4MP Super HD Videosid

Selles väljas turvalisuse kaamera, 4MP (2304x1536) resolutsioon, salvestab rohkem detaile ja siledam footage kui 720p ja 1080p kaamerad.See kaitseb oma vara turvaliselt.

66 jalga Selge Öise Nägemise

Varustatud 18 tk IR Led ja infrapuna-cut filter, see turvalisuse kaamera annab selged ja teravad kaadrid ka vähese valguse tingimustes.Öise nägemise kaugus hõlmab kuni 66 jalga.See valvurid oma maja kaudu day & night.

Ethernet & WiFi Ühendus

Traadita turvalisuse kaamera toetab peer-to-peer (P2P) võrgu, 2.4 GHz WiFi-ja Etherneti-kaablit, saad ühendada oma kaamera ja on puldiga lihtsalt.

Instant Appi Lükkama Teated

SANNCE traadita turvalisuse saadab kaamera teile kiire app vajutab, kui ta lööb liikumise sündmused, nii saate teada, mis toimub ja stop sissetungijaid kohe.

Kohandatud Liikumistuvastuse

Vali välja olulised valdkonnad, konkreetsed liikumistuvastus, nii et süsteem, vaid saadab teile teateid, kui liikumise sündmused toimusid nendes valdkondades, mis pakub sulle täpsed teated ja vähendades valehäirete.

Selge, Kahesuunaline Audio

Sisseehitatud suure jõudlusega kõlar ja mikrofon, see väljas IP kaamera toetab selge kahesuunaline side.Saab ära hoida sissetungijaid, rääkida oma beloveds ja käsk lemmikloomad kaudu app, kui olete ära.

Veekindel IP66 & Tolmukindel

SANNCE turvalisuse kaamera talub kõige lepitamatu ilmastikutingimused nagu vihm, lumi, lörts või tuule ja äärmuslik temperatuur -22 °F – 140 °F, sobib sise-ja välistingimustes.

Kohalike & Pilve Ladustamise

Kui CCTV kaamera aktsepteerib kuni 128 GB Micro SD mälukaardi ja cloud storage.Krüpteeritud pilvepõhine teenus võimaldab teil juurdepääsu ja taasesitada video ajalugu ja igal ajal, kõikjal.

Märksõnad:Kaitse Turvalisuse Kaamera, 4mp Poe, Kaamera Hallituse, Security System Kaamera, Poe, Nvr Wifi, Hd Cctv, Ip Recordeer, Onvif, Wifi, Kaamera Sannce, Kaamera Video.

Arv Infra-Red Led 18
värv must
Tüüp IP Kaamera
Andur Brändi Sony
Audio Kahesuunaline Audio
Stiil Bullet Kaamera
Toetatud Operatsioonisüsteemid No
Ühenduvus Wifi
Indoor/Väljas Indoor/Väljas
Objektiivi (mm) 3.6 mm
Minimaalne Valgustus(Lux) 0.01
Ilmastikukindel Reiting IP66
High Definition 4.0 Megapikslit
Toetatud Mobiilne Süsteemid ios
Toide Tavaline
Korpuse materjal Metallist
Võrguliides Wi-Fi/802.11/b/g
IR Kaugus(m) 20 meetrit
Paigaldamine Tavaline
Mälukaardi pesa Mikro-sd-kaardi 8/16/32/64/128GB
RAKENDUSE Nimi AI VAADATA
onvif 2.4
Säilitamine Toetust pilve ladustamise ja 128G pardal hoidmine
Megapikslit 4MP
Tehnoloogia Kaugjuhtimisega
Video tihendamine H. 264+
Brändi Nimi SANNCE
Andur CMOS
TF Kaardi EI sisalda
Toide(V) DC12V
IR-Cut Filter Jah
Vaatenurk 70°
Erilised Omadused Veekindel / Ilmastikukindel
Mudeli Number I81BC

Kirjutage arvutus!

SANNCE Bullet IP Kaamera 4MP Home Security Kaamera kahesuunaline Audio Traadita WiFi Mini Kaamera Öise Nägemise CCTV Dual Kaamera Hoidmine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted