2020. Aasta Uus Suur Pluss Suurus 34-48 Must Zip Mood Seksikas Põlve Kõrge Kontsaga Kiilud Sügis-Talv Daamid Naised Naiste Saapad X1837

€106.38

Saadavus: On laos

m28665

Tähelepanu!!!Venemaa klientidele tuleb pakkuda Contacter TÄIELIK NIMI,kõik kliendid peavad andma TÄIELIKU AADRESSI,sisaldavad riik,regioon,linn,tänav,korteri NR.,selleks, et jõuda edukalt!

Palun kontrollige hoolikalt, suurustabelit,see ei ole tõesti USA suurus või UK suurus ,mis on vastavalt oma jalgade pikkus,palun mõõta oma kaks jalga pikkust ja palm laiem koht valges raamatus,et valida õige suurus!!!Kui teie jalad on laialdane või täielik,palun vali üks suurus suurem!!!Kui teie jalad on kitsas ja väga õhuke,teil on vaja valida üks suurus väike!Kui sa ei saa aru,siis on teil võimalik küsida meilt.Kui teie põhjust valida vale suurus,me ei vastuta i t !!!

Custom Muu Värv

Pärast müüki teenust

1.Tarneaeg : Enamus riigi freeshipping kuigi Hiina Posti Tähitud lennuposti ja ePacket,nagu tarneaeg sõltub sellest, postkontor,nii tarneaeg vaid viide,et see võib-olla on viivitus mingil põhjusel,näiteks nädalavahetustel,pühade ajal,ilm,kohandatud kliirens ja nii edasi,palun oodake kannatlikult.Kui see on tõesti kadunud,saadame tagasi maksmise teile.Kõige laevanduse viisil on võimalik jälgida, mida 17trcak. 2.Tagasi policy: Kui lähetamise kulud on kallis,soovitame sul ei ole tagasi itmes,ja meil on pakkuda lahendus.Kui sa tõesti tahad selle tagasi saata,palun võtke meiega 3 päeva jooksul pärast saad punkte,ja veenduge, et see on uus, et meil on teile saadetud,ei saa mõjutada meie müüvad seda uuesti,või me keelduda, saata tagasi!Laevandus saatmise kulu tagasi pea ostja maksma selle eest. 3.Tagasiside: Kui te annate meile head tagasisidet, kus 5 tärni,saad 5% allahindlust järgmine kord.Kui sa ei vasta, mille üksused,võtke julgelt meiega ühendust enne jäta negatiivset tagasisidet.Me püüame oma parima, et teenida teid ja loodan, et me saame olla sõber. 4.Umbes värv: Kõiki punkt on reaalne photoes,kui valgus põhjus,värv, võib-olla väike erinevus,palun aru, see,kui soovite live fotod,saate meiega ühendust!

Märksõnad:Boston Red Sox, Sinine Sandal, Suur Suurus Boot, Saapad Naine Suure 2018, Suur Platvorm, Hõbedast Lauanõud, Roosa Lauanõud, Vimpel Pulm, Magustoit Ringi, 4d Seina.

Hooaeg Talv
Nahast Stiil Pehme Nahk
Custom made Värvi või Laadi
Toote Tüüp Saapad
Platvormide No
Kinga Laius Keskmise(B,M)
Mudeli Number X1771
protsess Liim
päritolu Hiina (Mandri)
is_handmade Jah
Varba Kuju Ring Varvas
Ülemine Materjal Karja
Sulgemise Tüüp ZIP
Boot Tüüp Põhi
Kontsa Kõrgus Super Kõrge (8cm-up)
Välistalla Materjal Kummist
Võlli Materjal PU
Vooder PU
Kanna Tüüp Kiilud
Suurus 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Muster Tüüp Tahke
Brändi Nimi Amugguccil
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
värv Must või kohandatud muu värv
Moe Element tõmblukk
Sisetald Materjal Lühikese -, Plüüš
Saapa Kõrgus Põlvikud

Kirjutage arvutus!

2020. Aasta Uus Suur Pluss Suurus 34-48 Must Zip Mood Seksikas Põlve Kõrge Kontsaga Kiilud Sügis-Talv Daamid Naised Naiste Saapad X1837

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted