OUERTECH Täieliku ülevaate WIFI 360 Kraadi kahesuunaline Audio Panoraam 1.3 MP Fisheye Traadita Smart IP Turvalisuse Järelevalve

€8.55

Saadavus: On laos

m30845

1.3 MP 360°VR PANORAAM KAAMERA

Omadused:

360VR panoraamvaade 锛

HD 960P Resolutsioon,pilt selge,Õrn;

H. 264+ kõrge profiiliga;

Mobiiltelefoni kaugseire(iOS ,Android)

Stsenaariumid:

Taotleda üldist perekonna sise-ja välistingimustes,villa,garaaž,kauplus,store ning kuhugi, kus nõuavad HD pilti, kuid tume, kerge ja vaeste päikest.

Mudel

OU302

Andur

130w high performance andur

Min.

Valgustus

Värv:0.1 Lux @(F2).0,AGC ON); 0 Lux with IR

B/W:0.01 Lux @(F2).0,AGC ON),0 Lux with IR

Katiku aeg

1/50(1/60)s 1/10,000 s

Objektiiv

Fisheye objektiiv

Vaade

360° panoraam

Heli sisend

Sisseehitatud mikrofon

Storage interface

TF-kaardi pesa,maksimaalne toetuse 128g

Tööpinge

Ac 100—240V 50-60Hz

Võimsus

Kuni 6W

Video

H. 264+ Main Profiili

Kodeerimine määr

0.1 mbit / s~6Mbps

Audio

G. 711a

Max lmage suurus

1280*960

FPS

960P@6fps

Võrk

Toetust raadiovõrgu ühendus

Omadused

Välimine TF-kaardi pesa, suurim võimalik toetada 128g、Toetada liikumistuvastus,、häire suruda ja seos、JPEG-pilt,、toetada iCSee Avaldaja.

Temperatuur/Niiskus

-10℃~60℃ Niiskus vähem kui 90% (mittekondenseeruv)

Mõõde

80mm*137.8 m

Kaal

Umbes 150g

Vedu:

Kõige teemad, saame välja saata kauba jooksul 2-7 päeva, aga mõned asjad on uued tooted, meil on vaja aega, et tehasest.See on lihtsalt kindel, et kaupade müüme originaal ehtsad tooted.Nii et pls olema kannatlik tooteid.Meie teenindaja ka teiega ühendust, et selgitada tarneaeg.Tänan juba ette oled mõistmist.BTW,meresõidu hind ei sisalda impordimaksud ning kasutajad vastutavad tolli.

Tagastab:

Oleks me püüame oma parima, et teenida teid ,ja me võtame reture mingil põhjusel koos 2 nädala jooksul alates kuupäevast, mil sinu kätte.Nii et pls lihtsalt veenduge, et kaup on originaal pakendis ja tingimused.Kui need on kadunud või rikutud viis meid ,ostja peab vastutama

Kahju:

Ostja peaks püüdma nõude logistiline mcompany kulud kahju või kadu.Ostja oleks reponsible jaoks theshipping kauba tagastada kaup.

Tagasiside:

Klientide rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul kauba ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused,palun võtke meiega ühendust esiteks, enne kui sa saatke negatiivset tagasisidet.Teeme oma parima, et lahendada ning probleeme ja pakkuda teile parimat klientide kogemusi.

Wanrranty:

Kõik kaup me müüme, on hea kvaliteediga ja range uurimine enne, kui neid välja veeti .me püüame oma parima, et vältida kvaliteedi probleem.Me garanteerib selle toote vastu vead workmamship ja materjali periood 1 aasta alates on ostmise kuupäev.

Tagasi pllicy:

Tooteid võib tagastada tagastamise või asendamise 30 päeva jooksul alates ostu kuupäevast.Tagastatud kaup peab olema kasutamata, originaalpakendis ja sisaldavad kõiki accessorises.postikulud ei kuulu tagastamisele.Me tööle iga ressurss tagada, et sinu teturn on töödeldud kiiresti ja ilma probleemideta.Palun võtke meiega mis tahes toote või teenuse küsimused enne avamist vaidluse Moobo.ee.

Märksõnad:Hifi Smart Net Camera, 360 Kraadi Kaamera, Panoraam Fish Eye Wifi Kaamera, 1080p Veebikaamera, Ruuter, Ptz Kaamera, Spioon Kaamera, Wifi Spioon, Kaadri Panoraam, Mootor Pan-tilt, Kaamera Icsee.

Paigaldamine Pool
Säilitamine PUUDUB
signaali süsteem PAL
Toetatud Mobiilne Süsteemid Android
Brändi Nimi SINFADE
Heli Sisend Sisseehitatud Mikrofon
TF Kaardi Nr TF Kaardi
Toide Tavaline
Ühenduvus Wifi
Alarm Tegevus E-Posti Foto
Heli Väljund PUUDUB
Mudeli Number OU-302
Storage interface TF-kaardi pesa,maksimaalne toetuse 64g
Selgus 960P
Vaatenurk 360°
Fookuskaugus 3.6 mm
Päritolu CN(Päritolu)
Võimsus DC5V
FPS 960P@6fps
Objektiivi (mm) 1.44 mm
Tehnoloogia Pan / Tilt / Zoom
High Definition 1.3 Megapikslit

Kirjutage arvutus!

OUERTECH Täieliku ülevaate WIFI 360 Kraadi kahesuunaline Audio Panoraam 1.3 MP Fisheye Traadita Smart IP Turvalisuse Järelevalve

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted