696 Smart V8 Vaata Bluetooth Smartwatch Puutetundlik Randme Vaadata Kaamera/SIM-Kaardi Pesa Veekindel Smart Vaadata

€11.66

Saadavus: On laos

m31884

Toote Spetsifikatsioonid: SIM-Kaardi Sagedus: GSM 850/900/1800/1900 MHz

Võrk & Ühenduvus:Ainult 2g võrguga * pinnatöötlus Tehnoloogia: Roostevabast Terasest Traat Joonis Esmane Värvi * PROTSESSOR: MTK6261D * Kaal: 1.76 oz / 50g * Mõõtmed: (9.65 x 1.57 x 0.49)" / (24,5 x 4 x 1.25) cm * LCD: 1.54" tolline kõrglahutusega TFT LCD * Resolutsioon: 240 x 240 pikslit * Sagedus: 360MHz * Ekraan: OGS Mahtuvuslik Puutetundlik * Bluetooth: Ver 3.0 * Kaamera on arukas vaadata: 1,3 M * Aku smartwatch: 350mAh Polümeer Aku. * Bluetooth-Ühendus Ooterežiimis: >1 Nädal; * Mahutavus: 128M+64M; Toetada 32 GB Max.TF Mälukaarti (Ei Kuulu Toote) *G-sensor: Toetus Pedometer Analüüs,Istuv Meelde tuletada,Magada Järelevalve; Anti-kadunud; Remote pildistamiseks * Ühilduvus: Android 4.2, ja eespool * Keel: inglise, vene, saksa, poola, prantsuse, hollandi, hispaania, portugali, türgi, Hiina, See on ip67, veekindel,ta ei saa käia duši all või ujumas Pakett Loetelu: * 1 x V8 Smartwatch * 1 x USB-kaabel * 1 x Kasutusjuhend Märkus: 1, Sest seda vaadata saab toetada ainult 2G internet.Nii funktsioon, mis on vaja interneti-ei pruugi lihtne kasutada. 2, puudub APK IOS telefoni, nii viis funktsiooni saate\'t sync IOS telefoni (1. Anti-kaotatud, 2. Sõnumi meeldetuletus, 3. Teataja, 4. Remote Camera, 5. Bluetooth muusika), kuid kõik muud funktsiooni saab kasutada tavaliselt meeldib funktsioon, mis ei vaja apk ja Bluetooth-telefoni kõne sync.Androidiga Telefoni saab toetada kõiki funktsiooni kirjeldus.

1. ei leia seadet, kui seadme sidumine seadme?

A: Palun veenduge, et see vahemaa telefoni ja seadme alla 0,5 m

Palun veenduge, et seade ei ole madalal battey.kui on ikka probleem, pärast 1,5 tundi, laeb,Palun cantact meile.

2. Ei saa ühendada devicewith app?

A: Mõned nutikas telefon bluetooth-teenus on ebanormaalne, kui reboot.Palun taaskäivitage smart telefoni sidumine seadmega.

3. Miks android mobile lahti?

A: Android mobiiltelefoni süsteemi mälu haldamine b e sunnitud välja lülitada tausta APP, sa pead välja lülitada säästurežiimi või tõmba APP süsteemi majapidamine roheline taust sees, APP ei saa sundida sulgeda.RAKENDUS peab töötama

taustal, bluetooth ei tule ise lahti.

4. Nr incomming kõne või sõnumi, teate?

A: Palun vaata splution APP sisse "seadistamine"-"KKK", et leida, kuidas seda probleemi lahendada

1) Me aktsepteerime, Alipay, Paypal ,West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui sa\'t kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1) Kui teil on Brasiilia, tarneaeg on 25-90 päeva, ükskõik millist shipping viis, sest custom. 2) Kui sa sellect DHL/FedEx/TNT/UPS toime tulla, võib juhtuda, et peate maksma teatud maksu, kui te alla kasti. 3) Kui teil on Brasiiliast, Tšiilist ja Argentiinast, ja valige DHL/FedEx/TNT/UPS, palun provise meile oma käibemaksukohuslase number, et aidata kaubad läbivad kohandatud fasterly. 4) Kui teil on Brasiilia, Tšiili ja Hispaania, ja valige UPS shipping viis, teil on vaja näidata üles tasumise tõend, kui saad kasti. 5) Kui teil on Šveits, Rootsi, Austria, ja valige TNT shipping viis, teil on vaja näidata üles thepayment tõend, kui saad kasti. 6) Kui teil on Saksamaalt, ja valige TNT shipping teed, palun provise teie ettevõtte kood 7) Kui sa ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 1) Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2) Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma tellimuse number. 3) Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada. 4) Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Kui olete rahul, et, palun tee 5 Tähte tagasisidet, et see on parem, kui saate jagada fotosid, et näidata meile üksikasjad tagasiside hinnang.Me anname teile sooduskuponge .Kui te ei ole rahul, et, palun võtke meiega ühendust 24 tunni jooksul, me oleme sinuga, kuni probleem lahendada.

Märksõnad:Smartwatch, Kaamera Kell Wifi, 40mm Iwatch, Smart Home, Vaadata Kaamera, Hs6620d Smart Vaadata, Lige Smartwatch Naised, Kw18 Smartwatch, Android Smartwatch, Vaadata Xiaomi.

Ekraani Kuju RING
Liikumine Tüüp Elektrooniline
Resolutsioon 240*240
Funktsioon Kõne meeldetuletus
Ühilduvus Android
JÄÄR 128MB
Bänd Eemaldatav No
Stiil Mood
Tagumine Kaamera 0.3 MP
CPU Tootja Mediatek
RAKENDUS on Allalaadimiseks Saadaval Jah
Brändi Nimi 696
t3 v8 smart tund
Süsteem PUUDUB
Aku maht 180-220mAh
Aku Eemaldatav Jah
ROM 128MB
Juhul Materjal SULAM
Bänd Materjal Silikageel
Võrgu Režiim 2G
Mehhanism Jah
Tüüp Käeketid
Ekraani Suurus RING
Taotluse Vanus Täiskasvanud
GPS No
T1 v8 smartwatch
t2 v8 smart kell
SIM-Kaardi Saadaval Jah
Mitu Dials Jah
Keel Saksamaa
CPU Mudeli MTK6261D
Veekindel Polüesterkangas Elu veekindel

Kirjutage arvutus!

696 Smart V8 Vaata Bluetooth Smartwatch Puutetundlik Randme Vaadata Kaamera/SIM-Kaardi Pesa Veekindel Smart Vaadata

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted