Põhjamaade tööstus-valgusti lambi crystal LED ripats, tuled elutuba restoran deco chambre ripats tuled

€52.28

Saadavus: On laos

m46812

Kallid kliendid, kõik lambid ja laternate meie firma ei sisalda valgusallikaid.Kui teil on vaja valgusallikad, palun võtke ühendust klienditeenindusega, et neid või neid osta meie kodulehel ise.Täname koostöö.

,, saab kohandada vastavalt joonised

Jah, koguse saab kätte vastavalt logistika kliendi poolt määratud,

Express valik: Baishi Express, Yunda Express, Debang Express, Express Yuantong

Logistika valikud: Shuguang logistika, Qin Yue logistika, Xinbang logistika Yatai logistika, jne.

materjal: klaas, vask lamp omanik

värvi; Läbipaistev

Suurus: Nagu traat pikk standardne 1,2 m

muude küsimuste või muid stiile, palun võtke minuga ühendust: weChat: 18925342572

muude küsimuste või muid stiile, palun võtke minuga ühendust: weChat: 18925342572

Tänan teid tähelepanu eest ja armastus.Me siiralt pakkuda teile kvaliteetseid ja taskukohaseid tooteid ja teenuseid, loodan, et tuua teile rahuldava ja meeldiv online shopping kogemus.

Selleks et vältida tarbetut mured ja arusaamatusi ostmine lambid, palun hoolikalt lugeda ja mõista meie toodete müügi andmed enne ostu.Kui teil on küsimusi, võtke julgelt ühendust meie klienditeenindusega.Klienditeenindus on väga kannatlik ja annab teile üksikasjalikke vastuseid.

pildistamine

Pildid, lambid ja laternate müüdud on kõik tehtud mitterahalised.Selliste tegurite tõttu nagu erinevad arvuti monitorid, mõned värvilised erinevused pildid võivad olla tingitud.Palun olla ettevaatlik, kui te ei saa aktsepteerida värvi erinevus probleem.Sellist tehingut vaidluste ei saa kasutada, kuna tagastamise põhjus.Palun mõista,

tarneaeg

Ostja on kauba 48 tunni jooksul pärast makse on tehtud.Erilistel asjaoludel (pühade ajal/kohandatud/product out of stock, jne.) viib hilinenud üleandmine.Seega, võtke palun ühendust müüjaga meie tehases kui on selle toote kohta enne enampakkumise, et mitte viivitada teie renoveerimine jooksul.Aitäh.

kahjustatud uuesti

Kuigi pakendil meie tooted on väga kõvad, kuna tarne kolmanda isiku pikamaa transportimine ja jaotamine, on olemas teatud riskid, ja see on paratamatu, et pigistada lambid ja laternate, eriti lampshades klaasist tooted, kui lambivarju või tarvikud on leidnud, et kahjustada saamisel kaupade, palun võtke meiega kohe ja pildistada vigastatud osade, lisavarustuse, ja siis me saadame tarvikud teile kullerpostiteenuse.

me oleme vastutavad meie teenuste ja toodete kohta.Me anname teile rahuldavad vastused, et kõik mõistlikud küsimused.Me usume, et kui meil on rohkem rahu, ausus ja arusaamist omavahel, me püüame mõelda teisest vaatevinklist, ja mis tahes probleemi saab lahendada lihtsalt.

kauba kirjeldus

Ostjad saavad valida kahe makseviisid: ettemaks või tühistamise makse.A: Ettemakstud tähendab, et pärast seda, kui ostja ja müüja kinnitab postikulu, ostja esimene maksab postikulud meie firma ja meie ettevõte kogub see ja maksab selle otsese firma B: väljamakse on otseselt tasumist ostja kullerfirma, kui kaup saabub.

makseviis

Soovitan Alipay tehingud.Ohutu ja turvaline.Kasutajad, kes ei saa kasutada Alipay saab valida internetipanga ülekanne ja rahaülekannete.

Transpordi juhised

üldiselt on kaks võimalust, pakkuda kaupu: logistika ja kullerpostiteenuse

A: ära logistika on, et kaubavedu on odav, kuid puuduseks on, et aeg on veidi aeglasem.Pärast kauba saabumisest, vastuvõtja peaks kiirenema kauba saabumisest, jaam ise; Pärast kauba saabumisest, logistika, teavitatakse telefoni teel, vastuvõtja, ainult tuleb esitada oma ID-kaart kauba peale korjama.

B: ära kullerpostiteenuse kiire transport ja uksest-ukseni kättetoimetamise (reguleerimisalasse kullerpostiteenuse), kuid puuduseks on, et kaubavedu on suhteliselt kallis.Kui see ei ole kiire, see on üldiselt soovitatud, et saata logistika.

meie firma lubab: kolme-aastane garantii.Alates ostukuupäevast, kui toode on elektri rike tavakasutusel see võib saada kolme-aastane garantii teenust (välja arvatud valgusallikas), ja garantii ulatus on piiratud parandada või asendada defektsed osad.

garantii Teenused ei ole saadaval järgmistes olukordades:

A. Kahju on põhjustanud vale kasutus ja paigaldus toide;

B.Kahju on põhjustanud vale kasutamine või mittenõuetekohase remondi-ja muutmine.

C. Kahju, mis on põhjustatud vale või hooletu kasutamine sobimatu tarvikud.

D. Kahju, mis on põhjustatud muud õnnetused.

Märksõnad:Sall Ametlik Mees, Mänguasjad Pora Lapsed, S7 Lovecom Kate, Resene Tapeet, Redmi 5 Skorpion, Sall Fox Racing, Sall Naljakas Soe, Sünteesi Siseruumides, Tihvt Kruvi M5x08.

Sertifitseerimine CCC
Lambivarju Värv HÕBE
Lüliti Tüüp Andur
Koht Hotelli Tuba
Valgustus Ala 15-30square meetrit
Toote Tüüp Ripats Tuled
On Hämardatav No
Käitise Tüüp Juhe Ripats
Valgusallikas LED-Lambid
Toite Allikas AC
Pinge 220V
Lõpeta Poleeritud Vask
Aluse Tüüp G6.5
Mudeli Number DD-029
Arv valgusallikad 1
Materjal Vask
On Pirnid Komplektis No
Technics Graveeritud
Päritolu CN(Päritolu)
Garantii 1
Stiil Traditsiooniline
Brändi Nimi DEEVOLPO

Kirjutage arvutus!

Põhjamaade tööstus-valgusti lambi crystal LED ripats, tuled elutuba restoran deco chambre ripats tuled

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted