Jooga Sidemete Venitus Vöö Ohutult Venitus Koolitus Rihm Insuldi Taastusravi Rihma Aasa jaoks Ballett Jooga P9

€5.24

Saadavus: On laos

m48720

Jooga Sidemete Venitus Vöö Ohutult Venitus Koolitus Rihm Insuldi Taastusravi Rihma Aasa jaoks Ballett Jooga P9 Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

1.Multi-Kaart Venitus Abi: See on ideaalne inimestele, kellel on piiratud paindlikkus või vahemikus algatusel.Valmistatud mugav polü laminaat ja lindid, see ainulaadne venitus abi pakub mitu rihma aasa isikliku kontrolli iga venitada.

2.Ohutult Venitades: Jalg Venitada rihm pakub täiendavat stabiilsust ajal iseseisvaks tegutsemiseks venib ja tekitab, ennetab vigastusi, ning hõlbustab järk-järgult ja õrn venib, et kaitsta oma lihaseid ja teeb teid rohkem ja paindlikum iga päev.

3.Parim Venitus Rihm: See jalatugi lihtne, vastupidav, hästi tehtud, kerge, kaasaskantav, kokkupandav.Seda saab kasutada ka jooga venitus vöö aitavad teil ehitada slim näitaja.Sobib jala suurusele 25-44(Aasia Suurus), tald on 11x43cm ja venitada bänd on 3.8x120cm

4.Lihtne Kasutada: saab kanda kolm unikaalset suunad, et mahutada erinevaid venitus seisukohti.Valida kolme koosseisudes suunata eraldi lihasgruppe.

5.Mitmeotstarbeline Igapäevase Elu: jalatugi sobivad oma erinevate kasutamine peab, ülikond jooga, ballett, pilates, treening, sportlik meeskonnad ja lõõgastav ja paindlikkust koolitus venitus rihm.Aitab ravi plantar fastsiit, kand kannustab, vasika -, reie -, puusa ja alaselja pingeid ja vigastused.

Pakett Sisaldab:

1 x Vöö Venitades

1,Umbes Laevandus: Pärast tellite selle toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Hulgi-ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

Märksõnad:Hemiplegia Taastusravi, Hemiplegia Taastusravi Seadmed, Venitada, Suur Kukk Dildo, Vöö Jooga, Jalg Venitada, Sidemete Venitus, Püstitada Ringi, Hemiplegia, Bmw E36 Tarbimist Boot.

Mudeli Number Vöö Venitades
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Komposiitmaterjali
Brändi Nimi Tugev-Toyers
Mõju Luu Hooldus

Kirjutage arvutus!

Jooga Sidemete Venitus Vöö Ohutult Venitus Koolitus Rihm Insuldi Taastusravi Rihma Aasa jaoks Ballett Jooga P9

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted