1tk Universaalne Nõudepesumasin Söögiriistade Korv Ladustamise Kasti Köök Abi Varuosade Nõudepesumasin Ladustamise Kasti

€2.13

Saadavus: On laos

m60707

Omadused:

See on universaalne asendamine söögiriistade korvi, nõudepesumasinad, sobib 99% ulatuses suurus nõudepesumasinad, sealhulgas Bosch, Beko, Indiset, Zanussi jne.Niipalju kui me teame, et see ei sobi iga kahe nõudepesumasinad.

Kui Electruepart Universaalne Söögiriistade Korvi, Nõudepesumasinad mahub enamik nõudepesumasinad (mõõdud on allpool).See on kõige parem mõõta ruumi, enne kui osta.

Söögiriistad korvi on sectioned on lihtne puhastada ja on eemaldatav käepide, nii et seda saab hõlpsasti eemaldada nõudepesumasin tühjendamine.

Tehnilised andmed:

suurus: 240*140*120mm

Materjal: plastik

värv: hall

Komplekti kuulub :

1 x Nõudepesumasin Söögiriistade Korv

Märkused:

Erinevuse tõttu erinevate monitoridega.pilt ei kajasta tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Märksõnad:Bosch Nõudepesumasin Osad Otsing, Border Collie Ristpistes, Söögiriistad Drainer, Köök Pesu Hoidmine, Ika Ladustamine, Köök, Vannituba Kirjaalused, Nõudepesumasin Aeg, Eest Kichen, Kitchenaid Mikser, Dishwash.

Mudeli Number YY6522200
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Öko-Sõbralik

Kirjutage arvutus!

1tk Universaalne Nõudepesumasin Söögiriistade Korv Ladustamise Kasti Köök Abi Varuosade Nõudepesumasin Ladustamise Kasti

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted