2019new Loomade Kivi Karu Silikoon 3D Hallituse Mousse Fondant Jelly Candy Šokolaadi Kaunistamiseks Küpsetamine Vahend Hallitusseened

€18.70

Saadavus: On laos

m64474

----------- Toote Kirjeldus -----------

Materjal:Silikoon

Suurus:Palun vaata pilte

Värv: Juhuslik Värv(roosa tavaline)

【Kõrge kvaliteedi ja seda on lihtne kasutada ja puhastada.Ja see on pehme ja lihtne kasutada.】

Reiting temperatuur: -40 celsiuse järgi kuni +210 celsiuse järgi

---------- Tegelik Toode Pilt ----------

Kuigi ajal oleme avatud poes ei ole pikk, kuid see ei tähendab, et meil on ebaprofessionaalne.

Põhjus, miks teile valida meid: Kvaliteet: Meil on range kontroll enne saadan teile.Garantii: Me lubadus tagastada või pahaks, kui pakett kinnitati kadunud.Teatis: Meil on professionaalne meeskond,saate võtke meiega ühendust trade manager ja sõnumikeskuse.Professional: pakume Hulgimüük, Kohandada, Drop-shipping Agent Osta, kui vaja saame saata pilte, et sa ilma vesimärk.

Vedu: Free shipping Hiina Post Air Mail.

USA ja Kanada: Umbes 7-15 päeva;

Euroopa ja lähedal riigid: Umbes 10-30 päeva;

Brasiilia ja Venemaa ja muud riigid: Umbes 25-60 päeva; Kui teil on vaja kiiresti, valige palun EMS/DHL/Fedex ekstra postikulu.DHL: 2-5 Tööpäeva,EMS: 7-15 Tööpäeva jooksul.

Tagasiside: Kui meie toode toob sulle rahul, palun andke meile viis tärni suure kiituse nagu julgustust, tänan teid väga palju.Kui teil on küsimusi seoses oma tehingu, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet või kohaldada vaidluse.

Tähelepanu: Palun veenduge, et teie aadress, telefoninumber ja täielik nimi, tagamaks, võib teiega.Kui teil on nõuded, et, palun jätke meile sõnum.

Märksõnad:Pirni Casting Hallituse, Pan Pizza, Egiptus, Räni, Eest Mousse Hallituse, Karu Räni, Tsement Hallituse Räni, Lab Plastikust Casting Hallituse, Karu Hallitus, 3d Karu Hallituse, 3D šokolaadi Hallitus.

Mudeli Number 1618
Päritolu CN(Päritolu)
Seksuaalse Alatooniga No
Kook Tööriistad Tüüp Hallitusseened
Materjal Silikoon
Tüüp Kook Vahendid
Funktsioon Öko-Sõbralik
Brändi Nimi Doinb
Rõve Pilt No
Sertifitseerimine SGS

Kirjutage arvutus!

2019new Loomade Kivi Karu Silikoon 3D Hallituse Mousse Fondant Jelly Candy Šokolaadi Kaunistamiseks Küpsetamine Vahend Hallitusseened

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted