PDMDOG Raamitud Lemmiklooma Armas diamond tikandid labradori 5d diamond maali täielik teemant mosaiik pilt kive rist

€8.86

Saadavus: On laos

m6701

Kallis ostja, palun olla kindlad, et meie väline pakend, palun ärge muretsege kahju kingitus, me oleme töötanud kõvasti, et seda parandada, eesmärk on rahuldada kõikide klientide suhtes.Meeldib see toode, soovin teile õnnelikku elu.

Kiire Toimetaja: Meil on tehases otsene müük, meil on üle 100 töötajaid, siis me laeva välja oma tellimused jooksul 4-5 päeva.Me valisime parima laevandus meetod laeva välja oma maatükke.Me tagastame teile raha, kui sa cannnot saada oma paki sees 80 päeva!

Kõrge kvaliteediga Teenuseid : Vabasta oma teemandid?Rikkusin oma lõuend?Ära muretse!Asendame teie komplektid tasuta!Kui te ei saa mingil põhjusel võtke meiega ühendust ma sõnum, me töötame meie kõige raskem on teha sind õnnelikuks.

Tere Dropshipping : Kui soovite müüa oma tooteid (teemant, maalimine, õlimaal poolt numbrite, ristpistes) lihtsalt võtke meiega ühendust , saame vastu võtta CSV -, ja on VIP-MÜÜGI hoolitseda kõigi teie tellimusi!Sa lihtsalt müüa, siis me vastutav kõigi teie pärast-müüki teenust!Tulevad meil on teie kõige õigem valik, parimad soovid!!!Kallis ostja, meie väline pakend: õhu veerus kott, nii et palun ärge muretsege kingitus on kahjustatud, me oleme töötanud kõvasti parandada, eesmärk on rahuldada kõikide klientide suhtes.Meeldib see toode, soovin teile õnnelikku elu.

Tere tulemast minu Poodi

Brändi nimi: PDMDOG Raami diamond maali Porduct nimi: Raam diamond maali Diamond tüüp: Ring Täis diamon Läbimõõt diamond : 2,8 mm Pakend: Väline Pakend: Gaasi veerus tasku Sees Suurus: 20x25cm, 20x30cm, 25x30cm, 25X35CM, 30X40CM, 30X45CM, 40X50CM, see on, on Raam diamond maali komplekti kuuluvad ( diamond paintng, raami tarvikud,4 puidust latid,Paneel, orgaanilised plastik klaas tool) Naudi oma õnnelik shopping

toote kirjeldus: Kas sa tahad, et leida odavam ja lihtsam viis, et venitada lõuend kunst?Tule proovi meie PDMDOG DIY puidust raam kit-lihtne, osad, lihtsaid juhiseid, lihtsalt järgige juhiseid ja veeta aega kokkupanek, DIY, on lõbus viis, kuidas salvestada palju raha ja nautida uhkus, muutes oma käsitööd.Funktsioon: ★.See on valmistatud naturaalsest puidust, mis on väga tugev ja ei sulatada või kahaneb. ★.Lihtne kokku panna, ei ole professionaalne tööriistade vaja.Salvesta oma raha ja aega.Vaadata nurki ja servi tagada, et raam on stabiilne.Märkus: Kui sul on veel küsimusi, paigaldus, palun võtke meiega ühendust.Pakend: See on lihtsalt DIY Ps puidust pildiraam komplekt (4 puidust latid,Paneel, orgaanilised plastik klaas ja vahendid), Teie tellimus rullitud koos mull film ja korralikult kaitstud, et vältida kahju transportimise ajal.Kinnitame teile: ✓ Kvaliteedi kontroll tooteid. ✓ Ohutu tehinguid ja kiire shipping. ✓ Sõbralik ja kiire klienditugi.Kui teil on küsimusi või muresid, võtke julgelt meiega ühendust.Märkus: Väikesed osad, mis ei ole lastele alla 3 aasta vana.Täiskasvanute järelvalve on vajalik. Teate: 1.Tänu valgust ja ekraani vahe,elemendi värv võib veidi erineda pilte. 2.Palun lubage 1-3mm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine. 3.Tänan teid lahkelt mõista.

Sees

Märksõnad:Kuldne Retriev, Kuld Retriiver, Tikandid Hoop Rõngas, Must Kuldne Retriiver, Diamond Maali Nimetus, Diamond Mosaiik, Mille Raami, Foto Raamid Lemmikloomad, 4x6 Foto Raami, Musta Värvi Teemant Maali, Cipollini Raam.

Tööriistad Accessorie Hulka Kuuluvad
tüüp 02
Kasutus 2
57
50
Diamond Tikandid Müük
Tüüp 03
Värvide arv
Teemant Kuju 99 Ring Maali
Tüüp Hulgimüük No
Komplekt Tüüp Jah
Puuri Pindala
Väline Pakend Värviline Karp
Diamond Kogus
Diamond Art 64
Diamond Mosaiik
Tarne kiirus
diamond tüüp
Ruut Diamond Maali Komplekt
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
diamond maali Komplekt Tüüp
Diamond Tikandid Eelis
Paigutus
Porduct nimi 60
51
Kasutamine
maali teemant
Diamond Mosaiik 10
Ring diamond suurus
Meie Eeliseks 28
Brändi Nimi PDMDOG
Keskkonnakaitse
Kleepides Ala Täielik
60
Päritolu CN(Päritolu)
Komplekt Sisaldab
Puuri protsent
5D Täis Puurida Maali
Tikandid Müük
tüüp 60
Meie Eelis
Diamond Mosaiik Hulka Kuuluvad
Umbes Teemandid
Diamond Maali Ristpistes Komplektid
55
Stiil Euroopa ja Ameerika Stiilis
nimi kive
Mustri tüüp
Muster Tüüp Loomade
Diamond Maali Lõpetamist
Toote kvaliteet
Teemant Kuju
Sees Suurus 20x25,20x30,25x30,25x35.30x40,30x45,40x50
Materjal Akrüül
Diamond Mosaiik Nimi
Teema
59
Tüübid 124
Maali Ära
diamond maali täis square puurida
Komplektid Tikandid Meetod
56
Tehnika
Metalli Tüüp
Diamond Kunsti Maali
Nimi 6
Lõuend Pakend
DIY
54
Kasuta
Rhinestone Andmed
58
Vorm Kolmemõõtmelise
52
53
Tasuta Kingitus Pliiats,Liim,Roheline Plaat,Tweeser
Raam No
Pakett Sisaldab
Nimi 7

Kirjutage arvutus!

PDMDOG Raamitud Lemmiklooma Armas diamond tikandid labradori 5d diamond maali täielik teemant mosaiik pilt kive rist

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted