4 Kanali Lüliti Moodul Ewelink Rakenduse Remote Control Voice DIY MCU Juhatuse Alexa Echo Google Home Pesa IFTTT

€4.98

Saadavus: On laos

m69876

1. ligent pilv kontrolli, toetust mitu kontrolli seadmeid, üks mobiili -, tugi mobiiltelefoni saab juhtida mitut moodulite ja mitu mooduleid saab juhtida ühe telefoniga on võimalik jagada saavutada mitu kontrolli kasutamine .

2. toetust hääljuhtimine moodul: Toetab tianmao jingling, Google ' i Kodu, Alex hääljuhtimine, nr lüüsi host vaja, otsene hääljuhtimine, hääljuhtimine otse.

3. Toetust wechat appletid või ligent application control: Kasutades ewelink taotluse logi sisse ewelink kohaldamise konto jätkuvalt kontrollida seadme, iga ewelink ja on leidnud apletid kasutada wechat.

4. ligent ajastus viivituse funktsioon: automaatse avamise aeg või sulgemise ajal on mitmeid viise, mitu sünkroonimine komplekti, nimi, kuupäev kohandada järgige oma südant

5. super kaugjuhtimispuldi, mobiiltelefoni, pult, ei ole enam probleem on seadme juhtimine app kõikjal ja igal ajal, vaid sa mobiil on 2/3 / 4G signaali, olles samal ajal ka kontrolli.

6. Täiendavad serial port sõrmed saadaval põletamine firmware

Värv: roheline

Materjal: PCB

Mõõdud: 30*24mm

Pakendi Sisu:

1 * 4 Kanaliga Lüliti Moodul

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Lind Pesa, Smart Home, Ifttt Wifi, Alexa Tugi, Google Mini Mount, Küünte üleandmine, Siemens Lüliti, Ewelink Andur, Sonoff Fob, Kaja Dot 4.

Sertifitseerimine PUUDUB
Brändi Nimi FGHGF
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

4 Kanali Lüliti Moodul Ewelink Rakenduse Remote Control Voice DIY MCU Juhatuse Alexa Echo Google Home Pesa IFTTT

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted