4 Porti Audio Connector Kodukino Surround Sound Subwoofer Kõlar Banaan Seina Plaat

€5.14

Saadavus: On laos

m78158

Värv: Valge Pordid: speakerx2 + speakerx2 Tüüp: Banana pistik Mõõdud: 86x86mm.Panel Material: leegiaeglustajana Plastikust, Lihtne paigaldus ja ühendus Kruvi augu kaugus: 60 mm Paigaldamine: Naine naiste ühendus 1 tk x Vooluvõrku ( Speakerx2 + Speakerx2 )

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul. 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul, võtke palun meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne. 8. Me müüja ei ole vastutav imporditollimaksu, ostja vastutab selle eest.Mis tahes vaidlus, mis on põhjustatud selle on põhjendamatu. 9. BR ostja esitage cpf või cnpj, see on parem teile, et saan seda kiiremini.tänu 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID! 2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#. 3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, pärast nii Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.Või võite valida, kas vahetada.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline ja helpfup meie pikaajaline äri.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.Täname koostöö !

Märksõnad:Sv Heli Kõlar, Audio Pistik Seina, Audio Plaat, Aasa Mikrofon, Rj45 Pistikupesa, Kodukino Traat, Plaat Rca, Ruumilise Heli Kõlar Korrus, UKITSON, 5.1 Kodukino Võimendi.

Pealüliti No
Brändi Nimi UKITSON
Kogus 1 Tükk
värv Valge
Mõõde 86x86mm
Madalikule Mitte-Maandus
Tüüp Vooluvõrku
Mudeli Number BQ904
Panel Material Läikiv Viimistletud / leegiaeglustajana TK
Surge Protector No
Sadam Kõlar banana plug x 4
Ühe USB-Max Väljund PUUDUB
Pikendus Juhtme Pikkus PUUDUB
Pinge 110-250V
Toetust Kiire Laadimine No
USB-Portide Arv PUUDUB
Ülekoormuse Kaitse Jah
Sünkroonse Parandamise Tehnoloogia No
Müügikohtade Arv 1
Kruvi Augu Kaugus 60mm
Taotlus Kaubandus
Alam-kontroll-Lüliti No
Garantii 12 Kuud
Pistik Värv Kuldne
Wifi No
Pakkimine Kilekotti

Kirjutage arvutus!

4 Porti Audio Connector Kodukino Surround Sound Subwoofer Kõlar Banaan Seina Plaat

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted