QIACHIP Tuya smart Elu App Lüliti Valgus Wifi+RF Wireless Remote Control Lüliti 1 2 3 gang Seina Paneeli nuppu-Vastuvõtja led Lamp

€3.67

Saadavus: On laos

m80679

Kirjeldus vastuvõtja:

WiFi, Wireless RF Smart Home: sisendpinge : AC 90-250V Max vool : 10A Traadita Tüüp : Wifi 2.4 GHz Wireless standard : IEEE 802 .11 b/g/n Kaug-SISSE - /VÄLJALÜLITAMINE: Keerake elektriseadmete sisse/välja-kõikjal App Support: Tasuta iOS-i ja Androidi mobiilirakendus "Smart Elu" Sync Staatus: Real-time seade staatuse, tingimusel, et Appi Aeg: Seadke ajastatud/countdown/aasa taimerid sisse ja välja lülitada määratud ajal Osakaal Kontrolli: Kontrolli oma targa kodu koos oma pere Stseen: sisse - /väljalülitamine gang-seadmete ühe puudutuse hääljuhtimise: Töötab suurepäraselt Amazon Alexa,Google ' i Kodu,IFTTT Seina Paneeli Saatja: töösagedus: 433MHz Aku Mudel: CR2032 (Pakett Ei sisalda aku) Mõõdud: 86mm x 86mm x 14mm Kaugus: siseruumides (20 meetrit) outdoor (80 m) märkus: pakett Sisaldas erinevaid tooteid, sest teil valida Erinevaid võimalusi.

Kuidas installida see smart switch: Sa ei pea avage välise kesta käesoleva smart switch saate juhe otse terminal block Palun märkus: Palun lülitage enne juhtmestik.Palun ühendage juhtmed vastavalt järgmisele skeemile

Pärast juhtmestik on lõpetatud, lülitage toide ja tegutseda vastavalt staatus smart switch näitaja: 1) Kui sinine valgus smart lüliti vilgub pidevalt sel ajal, see näitab, et smart switch on jõudnud riigi ootab ühendus WiFi; seejärel avage RAKENDUS ja järgige juhiseid, kuidas ühendada WiFi. 2) Kui märgutuli smart switch ei ole vilkuv sinine valgus, palun vajutage nuppu smart switch ja hoia seda kauem kui 5 sekundit all, kuni sinine märgutuli vilgub pidevalt, siis avage RAKENDUS ja luua WiFi käsiraamatu järgi.Skaneeri QR-kood käsitsi või Otsi "Smart Elu", et alla laadida ja installida seade, on APP, Kuidas sobitada smart switch with 433Mhz RF puldiga?See nutikas lüliti on 3 tööpäeva režiimid sobitada 433Mhz RF remote: (smart switch, edaspidi-vastuvõtja)

Umbes vastuvõtja töörežiimi: Hetkeline režiim: Vajutada Kaugjuhtimispuldi nuppu, vastuvõtja relee KOHTA; vabastage nupp, vastuvõtja relee on VÄLJA lülitatud.Lülitab režiim: Vajutada Kaugjuhtimispuldi nuppu 1 kord, vastuvõtja relee on SISSELÜLITATUD, vajutage nuppu uuesti, vastuvõtja relee on VÄLJA lülitatud.Lukustatud režiimis: Vajutage Kaugjuhtimispuldi nuppu A, vastuvõtja relee on SISSE lülitatud, Vajutage saatja nuppu B, vastuvõtja relee on VÄLJA lülitatud.Reset funktsioon: Pärast push vastuvõtja õppe-nupp 8 korda, vastuvõtja Selge, kõik puldi andmete mällu.Kui punane LED vilgub paar korda, see näitab, et selge funktsioon on lõppenud. (Pärast kustutatud kood vastuvõtja, kõik kaugjuhtimispult ei tööta vastuvõtja.) Sobitamise meetodit: 1. Seade hetkeliselt Režiim: Vajutage vastuvõtja Õppe nupule 1 ajal, vastuvõtja punane LED hakkab põlema, see satub Millega riik; Vajutage puldi on nuppu, vastuvõtja punane LED vilgub, siis ära tulla, Millega edukalt. 2. Seade Lülitab Režiimi (Ühise töö režiim): Vajutage vastuvõtja Õppe nuppu 2 korda, vastuvõtja punane LED hakkab põlema, see satub Millega riik; Vajutage puldi on nuppu, vastuvõtja punane LED vilgub, siis ära tulla, Millega edukalt. 3. Seade Lukustatud Režiimis: (Märkus: Kui valid "Kinnitatud Režiimis", sa pead, et milles kaks erinevat nupud kaugjuhtimispuldil, esimest korda teada, on "SEES", teine kord õppida "OFF".Näiteks: nupp A = SISSE lülitatud, nupp B = OFF) Vajutage vastuvõtja Õppe nuppu 3 korda, vastuvõtja punane LED hakkab põlema, see satub Millega riik; Vajutage puldi on nuppu, vastuvõtja punane LED vilgub ja siis jääb põlema; Seejärel vajutage kaugjuhtimispuldi on B nuppu, vastuvõtja punane LED vilgub, siis ära tulla, Millega edukalt.Märkus: Smart Switch saab ainult poest 12 nupud (remote).Salvestatud nuppu number üle 12, tekitab see kõik salvestatud kaugjuhtimispult ei saa kontrollida, Smart Switch.Sa pead reboot power ja reset RF remote control settings (vajutage Smart Switch sobivuse nuppu 8 korda)

Q&A-1. Minu seade on edukalt lisatud, kuid jääb "Offline"?Vastused: äsja lisatud seadme vaja 1-2 min ühendada oma ruuteri ja Interneti.Kui see jääb offline pikka aega, palun kohtunik probleemi led-i olek: Led vilgub kiiresti üks kord ja korda, mis tähendab, et seade suutnud ühendada ruuter.Põhjus võib olla sisestasite vale Wi-Fi parooli või seade on liiga kaugel ruuter, mis põhjustab nõrk Wi-Fi signaali.Seade ei saa lisada 5G-wifi-ruuteri, vaid 2.4 G-wifi on OK.Lõpuks, veenduge, et ruuter on MAC-ava. 2. Miks RAKENDUST ei leia seadme sidumine staatus?Vastused: Et on, sest telefoni vahemälu.Palun sulgege WLAN telefoni siis ava see pärast minut.Samal ajal, palun lülitage seade välja, kui te saate, siis võimsus kuni proovige uuesti. 3. Led hoiab maha, isegi siis, kui seade on sisse lülitatud.Vajutage nuppu, kuid seade ei tööta.Vastused: vooluringi võib olla katki, palun, saatke see tagasi testimiseks.Tagasi saatmine postikulu ja pakendamise on ostja kulul, kui seade on kahjustatud ostja poolt, ning ostja peaks kandma ekstra remondi maksumus.

Juhised esimene samm: Selge vastuvõtja mällu Vajutage Õppe Nuppu vastuvõtjad 8 korda, koodid, mis tuleb puhastada.Pärast puhastamist kood, kõik kaugjuhtimispult ei tööta enam.Samm Kaks : Mängu Seina Paneeli Remote Saatja ja Vastuvõtja Vajutage õppe võtme vastuvõtja kaks korda rohkem aega, see satub lülitab seade režiimi.Oodake üks hetk, LED saab olema , see satub õppe riik.Vajutage puldi nuppu, LED-märgutuli vastuvõtja juhatuse vilgub, siis ära tulla, Õppe edukalt.

Märksõnad:Qiachip Remote, Nupp Riie, Led Rf, Smart Home, ühendatud Girier, Lülita Wifi, Au Skaala 3, Tasma Zigbee Led, Baseus Smart Nuppu, Tuya Sloa Nuppu.

Tugi iOS ja Android
Traadita standard IEEE 802.11 b/g/n
Funktsioon 2.4 Ghz Smart Home Kaugjuhtimispult
Praegune 10A
Omadused Pesa
Kontrolli Kanalid 2 Kanalit
Päritolu CN(Päritolu)
Max Väljundvõimsus 2200W
Rakenduse Näide 2 Töötab Amazon Alexa
Taimeri funktsioon Tulede Lüliti
Riigi Ühendamine Peaaegu Valmis
Rakenduse Näide 1 Kontor Hotel Smart Wifi Valguse Lüliti
Ülekande režiim Wifi ja RF 433Mhz Juhtmevaba Kaugjuhtimispult
Brändi Nimi difoda
Sisend pinge AC 90-250V

Kirjutage arvutus!

QIACHIP Tuya smart Elu App Lüliti Valgus Wifi+RF Wireless Remote Control Lüliti 1 2 3 gang Seina Paneeli nuppu-Vastuvõtja led Lamp

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted