Täielik Ruut / Ring Diamond Maali Happy Halloween Diamond Tikandid Crystal Mosaiik Pilt Rant Ristpistes Hobi & Käsitöö

€6.05

Saadavus: On laos

m8404

Brändi N nimetus: Toote nimetus N: Täielik Ruut & Ring Diamond Tikandid / Full Ruut & Ring Diamond Mosaiik / Full Ruut & Ring Diamond Maali / Full Square & rubiku Kuubiku Diamond Maali Kasutamine: elutuba / Magamistuba / Dinning Tuba / Vannituba / Pesuruum / Köök / Uuringu Toas / Kodus / Hotellis / Office / Pulm Deocration...Umbes Teemandid: 100% Täis Ruut & Ring Vaik Teemandid 477 DMC Värvid Raam: Raam EI sisaldu Pakend: kinkekarp Pakkimine ja Mull Kott Pakkimine Kohandatud Pilt: Suudame teha custom toode mingil pildi suurus, bascially, mida suurem suurus, seda parem efekt!Palun saada oma pilt meile, teeme mõju pildi teile 24 tunni jooksul.Tähelepanu: Meie diamond maal on ilma raami, ja see EI ole lõpetanud maali, teil on vaja, et lõpetada see ise.Suurus spetsifikatsioon eespool mainitud, on pildi suurus, lõuendi suurus oleks lisada umbes 5 cm.Tolerantsid: Kuna see on käsitöö toode, on lubatud erinevus 1-5cm mõõtude lõuend.

Milline on Ruut & Ring Teemandid

Me valisime keskkond-sõbralik vaik materjalid, tootmine vastavalt DMC rahvusvaheline standard värvi kaardi, teemandid kokku 447 liigi, saab täpselt näita pilti filtreerimine värvi muster, lähemale originaal mõju,ja teemandid on värvikas, kolmemõõtmeline sära, jagu selge, suurepärane tekstuur.Väljendusrikas jõud pilt on peen, realistlikum, kolmemõõtmeline tunne tugevam. Eelised Teemandid

Meie vaik teemandid särav värv, 447 värvid, ja keskkonnasõbraliku vaik, mitte-mürgine ja maitsetu pre-kätte pikka aega, Ei ole kerge kaduma, tagavad pilt aestheticism ja realistlik.

Kõrge Kvaliteediga Lõuend

Lähtematerjalid on valmistatud HD-õliriie ja värvi, iga vastava värvi plokk on esindatud kiri, Postitus puur protsess võib esile vastava puuri värv ja täht.Lõuend ei ole lihtne olla kahjustatud, tõhus vesi-tõend ja niiskuskindlad, luksus, kvaliteet, vastupidav.

Spetsiaalse Liimi, Tugev adhesioon

Me kasutame spetsiaalset õli, liimid, on adhensive jõud, mille teemandid on rohkem kindlalt.

Diamond Mõju

Diamond cutting protsess on range, perfect touch, sile ja õrn, läbipaistev värelus, kõrge murdumisnäitaja.Picture perfect, perfect Touch Diamond Särav, murdumisnäitaja on kõrge.

1. Vaadake võrdlus tabel lõuendile identifitseerida iga rhinestone number ja vastava trükitud number lõuendile. 2. Paigalda ringi lõpus aplikaator arvesse liim (push raske hoida liim koht). 3. Kasutage ringi lõpuni pliiatsi korja rhinestone ja seejärel vajutage õrnalt allapoole, et kaotada kõik ekstra liim. 4. Pisar kile ja aseta rhinestone lõuendile kohaselt vastav arv. 5. Kui sa kinni rhinestone vale ala maali, eemaldada pintsettide. 6. Kui olete lõpetanud, vajutage alla veidi rhinestones koos oma käsi või raamat, tagamaks, et need on kindlalt kinnitatud.

Top kvaliteet, Kvaliteet garanteeritud; Konkurentsivõimelisi hindu; Kiire shipping; Kombineeritud järjekorras; Parim ja Õigeaegset Teenust; Kindlustada oma 100% rahulolu; Suur allahindlus suur, et!Võid segada iga punkti kaugusel meie poest ja saad neid tarnitakse koos !!

1).Me teha saadetiste 3-5 tööpäeva jooksul (vastavalt kogus, tellimuse) pärast taotluse saamist oma makse. 2).TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti ajal puhkus hooaega. 3).Tarneaeg: A).umbes 4-10 tööpäeva UPS//Fedex B).umbes 6-15 tööpäeva EMS C).umbes 20-40 tööpäeva hiina post air lennupostiga.D).Me kasutame Fedex/EMS /CPAM vastavalt oma asukoht, ja sa saad jälgimise numbri 1-3 päeva pärast sünnitust.E).Me ei vastuta võimalike õnnetuste ja viivituste või muude küsimustega, mis on eest vastutab shipping service.F).Tõttu shipping esindajate probleem, me ei saa postitada paki Aafrikas, Palju kahju, et.Teie rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul oma kaubaga, siis palun andke meile 5-tärni positiivset tagasisidet.Kui te ei ole rahul kaubaga, palun võtke meiega esiteks, me saame lahendada vaidlused sa esitamise asemel negatiivne tagasiside Moobo.ee.Tänan teid väga !!!

Märksõnad:Ristpistes Igavesti, Canva Tikandid, Tikandid Rõõmu Pühapäev, šokolaadi Rist, Jeesus Hallituse, Ristpistes Tikand Klimt, Pere Klimt, Klimt Pilt, Püha Pere Pilt, Tikandid Klimt.

Toote nimetus diamond tikandid
Funktsioonid 2 Diamond Maali Ristpistes
Värvide arv Üle 45
Kleepides Ala 100% Täieliku, MITTE osalise
Kasutus 2 Pesuruum / Köök / Uuring Tuba / Vannituba
Teemant Kuju RING
Stiil Euroopa ja Ameerika Stiilis
Omadused 1 5d diy diamond maali
Päritolu CN(Päritolu)
Umbes Teemantide 100% täis Ruut & Ring puurida
Kasutamine 1 Elutuba / Magamistuba / Dinning Tuba
Kohandatud Kohandatud Pilt ja Suurus on kuni 60 Värvid
Technics Kõrge Kvaliteediga Printimine Masin
Vorm Eraldi
Kasutamine Avaleht / Hotell / Office / Pulm kaunistamiseks, Luksus Kingitus
Tööriistad Lisada Pintsetid, Pick-up Pliiats (Padi), Vaha pad, Sahtel, Väikesed Kotid, Kleebised
Wholesales Parim hind ja kiire kohaletoimetamine, Custom LOGO teenindus
Muster Tüüp Peace
Drop shipping Saadaval Nr branding, Nr Arve või Turustamise asju Teenindus
Raam No
Toode Kategooria Käsitöö / Tikkimine / Näputöö
Väline Pakend Värviline Karp
Materjal Vaik
Omadused 4 diamond maali
Funktsioonid 3 diamond mosaiik
Tarvikud Lõuend, Teemandid, Tööriistad
Suurus Pildil Vastavalt valikud
Brändi Nimi REDIY LADIY
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud

Kirjutage arvutus!

Täielik Ruut / Ring Diamond Maali Happy Halloween Diamond Tikandid Crystal Mosaiik Pilt Rant Ristpistes Hobi & Käsitöö

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted