LUCKYYJ Vaip Seina Riputamiseks, Suur Laine Kanagawa Seina Vaip, Kunsti Olemus Kodus Kaunistused elutuba Magamistuba Decor

€3.61

Saadavus: On laos

m15384

Disain lugu:

Kleit oma seinad unikaalne ja trendikas joonistusi need seina seinavaibad.Need on suured dorm tuba, apartemendid, magamistoad, elutoad ja rohkem!Neid saab kasutada nii rannas tekid, kontsert tekid, pikniku tekid ja rohkem!Täielikult masinaga pestav, saab neid kasutada uuesti ja uuesti!Lihtsalt riputa see üles, mis tahes ruumi ja see lisab lõbus ja unikaalne pop-ruumi!

Kuus Suurused Saadaval:

95x73cm,100x150cm,150x130cm,150x150cm,150x200cm,180x230cm

HD Trüki Tehnoloogia:

Featuring erksad värvid ja teravad jooned, see annab sulle elegantne tunne mis tahes ruumi.No imelik lõhn.Mürgine vaba ja ohutu.Kunagi muretsema pleegib.

Kerge ja Lihtne Hoolitseda

Meie päike ja kuu vaip on kerge ja lihtne riputada.See võib pesta käsitsi või masinaga külma veega ja riputatakse kuivama.Ei valgendi või kuiv, siis oli parem triikimine madalal temperatuuril.

Kõrgeim Kvaliteet:naha-sõbralik;veniv;hubane

LUCKYYJ vaip on valmistatud polüestrist, mis on mugav, veniv, naha-sõbralik, ja piisavalt vastupidav, kodus decor igal aastaajal.See käsitöö psühhedeelne vaip on lõpmatult parem kui muud materjalid.

Lihtne Riputada:

See mägi vaip on väga lihtne üles riputada, kasutades dekoratiivsed tihvtid, suruge sõrmed, thumbtacks, käsk-riba või-velcro lindid.

Märksõnad:Kanagawa Laine, Magamistoas Vaip, Trippy Laine Vaip, Dobbi On Tasuta, Kleit Top, Great Wall H3, Boho Seina, Tapestri Seina, Vaip Seina, Renault Scenic.

Brändi Nimi LUCKYYJ
Technics Silmkoelised
Kuju Ruut
Stiil dobby
Muster Tüüp scenic
Materjal 100% Polüester
Päritolu CN(Päritolu)
muster TRÜKITUD

Kirjutage arvutus!

LUCKYYJ Vaip Seina Riputamiseks, Suur Laine Kanagawa Seina Vaip, Kunsti Olemus Kodus Kaunistused elutuba Magamistuba Decor

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted