Lapsed Kodus Sussid Talvel Uued Soojad Sisejalatsitel Cartoon Armas Laste Sussid Kodus Beebi Poisid Tüdrukud Imiku Teise Lapse Sussid

€5.38

Saadavus: On laos

m31838

Märkus:

Sentimeeter × 2-10 = Euroopa (Euroopa +10)÷2=Sentimeeter

Sentimeeter -18+0.5=USA süsteemi US+18-0.5=Sentimeeter

Sentimeeter -18-0.5=Tolline Imperial +18+0.5=Sentimeeter

1.Kui suur see tabel on mõeldud ainult viitamiseks.võtta praktilisus standard.Kuna erinevaid mõõtmismeetodeid, seal on väike viga, ja viga on vahemik 0-0.5 cm.

2.Kuna vahe Hiina ja rahvusvahelise suurustele,palun mõõtke talla pikkus hoolikalt.

3.kui jalapealse on liiga kõrge, jalapealse on lai ja rasva, või jalapealse on korter, ja suu on õhuke, siis peaks kaaluma valides suurem või väiksem suurus!

4.Tänu valgustus probleem, umbes värvi, palun vaadake tegelikku pilti.Kui sul meeles, siis võtke meiega ühendust, et anda tegelikku pilti,kui me saaksime teile.

5.kui teil on küsimusi,palun võtke meiega ühendust esiteks,me püüame oma parima, et aidata teil lahendada probleemi,tänan teid toetuse eest!

Märksõnad:Teise Lapse -, Plüüš-sussi, Beebi Naarits Mantel, Faux Leopard Jope, Naiste Kinga Madala Kontsaga Kingad, Teise Lapse Karusnaha Slaidid Suss, Väikelapse Poiss Suss, Ruuduline Kingad Madala Kontsaga Kingad, Puuvill Karusnahk, Teise Lapse Sussi Papud, Leopard Kanda.

Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Välistalla Materjal TPR
Ülemine Materjal Puuvillane Riie
Sugu Unisex
Hooaeg Kevad/Sügis
Kanna Tüüp Madala kontsaga

Kirjutage arvutus!

Lapsed Kodus Sussid Talvel Uued Soojad Sisejalatsitel Cartoon Armas Laste Sussid Kodus Beebi Poisid Tüdrukud Imiku Teise Lapse Sussid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted