Haihua cd-9 SJY Auto Massager Kaasaskantav Elektriravi Füsioteraapia Impulsi Massager Talje Lihaste Stimulaator Massaaži Aparaat

€27.65

Saadavus: On laos

m83024

Haihua Cd-9 Auto Massager Kaasaskantav Elektriravi Füsioteraapia Impulsi Massager Talje Lihaste Stimulaator Massaaži Aparaat

Laevandus

Kirjed veetakse Hiinast, kasutades Lennupostiga, jõuda kõige riikide jooksul 15: 39 tööpäeva jooksul.Tarneaeg oleneb sihtkohast ning muud tegurid, võib see kestab kuni 60 tööpäeva.Extra Serveri lisatasu eest mõned aadress on vajalik siis, kui pakk on saadetud väljendada, nagu DHL,Fedex, UPS jne.Me anname teile teada kui teine makse on vaja või mitte, enne saatmist.Kui te ei ole saanud oma saadetise 60 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu.

Maksude Kohta Andmed

Ostja vastutab maksude tasu, mida tema/tema kodumaal.Kui teil on vaja mingit dokumenti või arve kliirens, palun võtke meiega igal ajal.

Tagasi/ Toetuse

Teil on 7 päeva võtke meiega ühendust ja 60 päeva jooksul tagastada alates selle sai.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Garantii

Kõik tooted on kontrollitud ja pakendatud heas enne lähetamist.Juhul, kui objekt on vigane, palun meile teatada 30 päeva jooksul kättesaamisest, asendame uue.Raha ei tagastata pakutakse.Ostjaid maksma tagastamise kulu ja maksame kulu saata.

Tagasiside

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Väga Oluline

1. Kui olete rahul meie üksused ja meie teenus, siis palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni.

2. Kui teil on mingeid probleeme, siis palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada lahus.Me peame püüdma oma parima, et sind aidata.

Märksõnad:Auto Massaaž Asukoht, Seadmed Keha Massaaž, Seadmed Keha, Elektriravi Füsioteraapia, Auto Padi Nimmepiirkonna, Nõelravi Seadmed, Soojuse Massaaž Auto, Massaaž, Füsioteraapia, Puit Massaaž Auto, Füsioteraapia Ravi.

Toote Tüüp Massaaž & Lõõgastus
Brändi Nimi great wall

Kirjutage arvutus!

Haihua cd-9 SJY Auto Massager Kaasaskantav Elektriravi Füsioteraapia Impulsi Massager Talje Lihaste Stimulaator Massaaži Aparaat

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted